Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu

Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Režisér Peyton Reed si chce hrát na vlastním písečku.

Ve druhé fázi ještě Marvel zkoušel točit samostatná pokračování, ale po premiéře Iron Mana 3 a Thora 2 se filmařům nikdy nepodařilo uspokojivě vysvětlit, proč během závažných událostí ani v jednom případě nepodal pomocnou ruku nějaký další Avenger. Ve třetí fázi už se neustále všichni potkávají se všemi. Capaina Ameriku: Civil War někteří fanoušci označují rovnou jako "Avengers 2.5", v Doctoru Strangeovi jsme se dočkali alespoň malého camea, V příštím Spider-Manovi se objeví Iron Man, v Thorovi zase Hulk. Samostatnost si vydobyli jen Strážci galaxie 2, kteří se mohou vymlouvat na to, že jsou v dalekém vesmíru. A něco podobného by chtěl také Peyton Reed, režisér Ant-Man and the Wasp.

Proč chce Reed udržet Ant-Mana v jeho vlastním, relativně samostatném rohu Marvel Universe? Jednak se Ant-Man podle režiséra nese ve značně odlišném duchu, ale také sám Scott Lang je hodně jiný hrdina. Není si tak úplně jistý, jestli vlastně chce být velkolepý spasitel světa jako jsou ostatní Avengeři. Je to obyčejný chlap, který má dítě a velká síla mu spadla do klína vlastně náhodou.

Tak uvidíme, jak moc oddělený příběh Marvel nakonec Reedovi dovolí točit. Přeci jen všichni hrdinové spějí k velkému setkání v Avengers: Infinity War a všechny předchozí filmy by tak měly alespoň naznačovat, jak se k ní jednotliví hrdinové propracují. Taková malá perlička: Kdyby bylo na Michaelu Douglasovi (Hank Pym), moc rád by si zahrál ve společné scéně s Hawkeyem (Jeremy Renner). Třeba mu Marvel jeho přání vyplní.

Krom toho, že je Ant-Man oproti ostatním hrdinům dost jiný, s sebou nese spojování do většího světa i další obtíže. Tak například Peytona hodně zasmušilo, když se dozvěděl, že zvětšování Ant-Man poprvé předvede v Civil War. Ale alespoň jej to nakoplo, aby toho pro druhého Ant-Mana vymyslel ještě víc. A tím největším tahákem má být jednoznačně Wasp (Evangeline Lilly). Wasp bude pro Ant-Mana (Paul Rudd) rovnocenným partnerem a film se do velké míry zaměří na to, jaká je to vlastně hrdinka. A to nejen po stránce osobnostní, ale také z hlediska toho, jak bude vypadat, jaké budou její schopnosti, jak se bude pohybovat, a tak dále.

To všechno se momentálně připravuje. Zatím se dokončuje scénář, ale ještě tenhle měsíc by se měla rozběhnout oficiální preprodukce, kdy se začne připravovat vizuální podoba filmu.

V pokračování Ant-Mana se vrací Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym a Michael Peña jako Luis. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum slovenské premiéry je stanoveno na 5.7. 2018, americké na 28.6. 2018, s českou můžeme počítat v přibližně stejném termínu.

Zdroj: Borys Kit, MCU Exchange, Moviefone

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp mají být odříznutí od zbytku Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest