Equalizer 2 má režiséra, scénář je hotový

Equalizer 2 má režiséra, scénář je hotový | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Také už víme, kdy se bude natáčet a chystá se na nás jakýsi speciální efekt.

První Equalizer v kinech utržil čtyřnásobek rozpočtu a ohlasy také nebyl špatné, takže se s pokračováním od začátku počítalo. Teď producent Todd Black po dosavadních nejasnostech potvrdil, že se jako režisér vrátí Antoine Fuqua. Po aktuálních Sedmi statečných tedy půjde už o čtvrtou režisérovu spolupráci s Denzelem Washingtonem. Scénář je hotový, nicméně Washigton má v diáři další projekty, a tak natáčení začne nejspíš až příští rok v září, kdy se původně počítalo s premiérou filmu. Do té doby se bude projekt filmovat a bude se hledat představitel Equalizérovy nemesis.

Zvažuje se, zda nenatočit pokračování ve formátu IMAX, avšak při přípravě Sedmi statečných se Fuquovi do náročného formátu příliš nechtělo a studiu vlastně také ne. Nicméně i kdyby na natáčení v obřím formátu nakonec nedošlo, má pro nás Antoine připravený jakýsi blíže nespecifikovaný efekt, tak uvidíme, o co se jedná.

Připomínáme, že Equalizer je zakaboněný chlapík ze sousedství, vždycky připravený stát na straně utiskovaných a vyrovnat (equalize) tak nefér situaci. Poprvé se objevil v minulém století v televizním seriálu, na filmové plátno se podíval v roce 2014. Divákům utkvěla v hlavě určitě především jeho vynalézavost a chuť, s jakou likvidoval oponenty pomocí kutilského náčiní.

Zdroj: Collider

Galerie: 5

Equalizer 2 má režiséra, scénář je hotový | Fandíme filmu Equalizer 2 má režiséra, scénář je hotový | Fandíme filmu Equalizer 2 má režiséra, scénář je hotový | Fandíme filmu Equalizer 2 má režiséra, scénář je hotový | Fandíme filmu Equalizer 2 má režiséra, scénář je hotový | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest