Star Wars: Han Solo hledá představitelku hlavní ženské role

Star Wars: Han Solo hledá představitelku hlavní ženské role | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu máme další kandidáty na roli Landa a film našel kameramana. A podívejte se na fantastický trailer na hru Star Wars: The Old Republic

Spin-off Star Wars o mladém Hanu Solovi dál nabírá obsazení. V létě jsme se doslechli o hledání představitele mladého Landa Calrissiana a i podle nejnovějších informací je mezi žhavými kandidáty stále Donald Glover. U toho by ale spolupráce nemusela klapnout kvůli tomu, že jej zaneprázdňuje seriál Atlanta, ve kterém nejen hraje, ale také jej produkuje. To může dávat větší šance dalším dvěma kandidátům. Těmi jsou O’Shea Jackson (Straight Outta Compton) a Yahya Abdul-Mateen II (seriál The Get Down Baze Luhrmana).

Zároveň pod pláštíkem tajemství probíhá už několik měsíců casting hlavní ženské postavy. O tuhle pozici usilují tři finalistky, kterými jsou Tessa Thompson (Creed), Zoe Kravitz (Divergence) a Naomi Scott (Power Rangers). Naomi je zatím pro většinu diváků velkou neznámou, nicméně skutečnost, že se o ni v Hollywoodu zvedá vlna zájmu naznačuje, že má ten správný hvězdný potenciál, takže se snad v Power Rangers můžeme těšit alespoň na ni, ať už zbytek filmu bude jakýkoliv. Zatím netušíme, jakou postavu by vítězná kandidátka měla hrát, ale server Slashfilm spekuluje o tom, jestli nám třeba filmaři nepředstaví filmovou verzi Sany Starros - Hanovu ex-manželku, která je jednou z klíčových postav v aktuálně vydávané komiksové řadě, zasazené mezi události Nové naděje a Impérium vrací úder. Tak třeba se ve filmu dozvíme, jak to s dvojicí bylo dlouhá léta před rozvodem.

A když už je řeč o náročném castingu, režiséři krátce promluvili o tom, jak vybírali Aldena Ehrenreicha, představitele mladého Hana. Alden si prý prošel úplným castingovým pětibojem, hotovým překážkovým dostihem. Postupně proti němu stáli další a další potenciální kandidáti, přesto byl po celou dobu právě on volbou číslo jedna. Stály proti němu snad tisícovky dalších herců, ale byl to právě on, kdo režiséry už od začátku dokázal přesvědčit, že z tohohle mladého muže jednoho dne vyroste Han Solo, jakého už dlouhá léta tak dobře známe.

Posledním doplněním pro filmovou produkci je Bradford Young, který se chopí kamery. Naposledy točil sci-fi Příchozí, ale má za sebou i snímky jako Selma nebo A Most Violent Year.

Obrázek na titulce je ze hry Star Wars: The Old Republic – Knights of the Eternal Throne. Přikládáme trailer, který vypadá prostě fantasticky, co říkáte?

Mladého Hana Sola hraje Alden Ehrenreich, ve filmu se objeví také Chewbacca, režírují Phil Lord a Chris Miller, podle scénáře Lawrence a Jona Kasdanových. Datum premiéry je stanoveno na 25.5. 2018.

Zdroje: USA Today, THR, Chris Miller, Slashfilm

Galerie: 3

Star Wars: Han Solo hledá představitelku hlavní ženské role | Fandíme filmu Star Wars: Han Solo hledá představitelku hlavní ženské role | Fandíme filmu Star Wars: Han Solo hledá představitelku hlavní ženské role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest