Twilight sága: Rozbřesk - První trailer

Twilight sága: Rozbřesk - První trailer | Fandíme filmu
Upírská teenage romance je zpět. Doporučujeme i těm, co sérii nesnáší, protože čtvrtá kniha obsahuje neuvěřitelné prasárny a my vám je popíšeme.

A je to tady, trailer na čtvrtý Twilight je venku. Všichni tuhle upíří sérii známe, většina ji pak bezmezně miluje nebo nenávidí. Ve skutečnosti jde o veskrze průměrné filmy, které jsou otravné jen díky zástupům lobotomizovaných fanynek. Čtvrtá kniha bude po vzoru Harryho Pottera rozdělena na dva filmy. Oba je točí nikterak zajímavý Bill Condon a první části bychom se měli dočkat už letos na podzim (i když datum české premiéry z neznámých důvodů doposud nebylo stanoveno) a pokud vás to zajímá, tak by měl první díl končit někde kolem Belliny proměny v upíra. Následující odstavec je určen pouze odpůrcům série, fanoušky by mohl urazit, takže pokud se mezi ně řadíte, přeskočte rovnou k traileru na konci článku.

PS: Vypadá to, že oficiální místa upoutávku neustále mažou, takže se popřípadě hlaste v diskusích, budeme doplňovat funkční odkaz!

 

Twilight je zvrácený

Pokud se o sérii nezajímáte, určitě si přečtěte výborný článek Devina Feraciho, který si ze čtvrté knížky dělá nehoráznou srandu. Pokud nerozumíte anglicky, nabízíme rychlý překlad toho nejpikantnějšího. Předem upozorňuji, že osobně jsem knihu nečetl, takže pokud jsou v následujícím textu nějaké nepřesnosti vůči knize, stěžujte si Devinovi.

Čtvrtá kniha je ve skutečnosti tvrdé eRko, plné sexu, krve a zvrácených úchylností! Bella a Sebastián...totiž Edward se vezmou a odletí na ostrov někde u Brazílie, který upíří rodina vlastní! Však to znáte, upíři se přece tak rádi opalují, koupou nebo stavějí hrady z písku. Na líbánkách se nadržená Bella pokouší Edwarda svést, ale ten má strach, aby jí při sexu neublížil. Dokonce prý požádá svého soka v lásce Jacoba, jestli by dětí chtivou Bellu neoplodnil za něj! Paní Cullenová ale svého mužíčka nakonec do postele dostane (viz. mocné přirážení v traileru) a nechá se zbouchnout!

Děťátko roste v bříšku jako z vody a díky své nadlidské síle Belle zlomí několik žeber a poraní jí páteř. Což je dost nepochopitelné, vzhledem k tomu, že by dítě mělo ovládat telepatii a mít myšlení na úrovni dospělého. Proč ho proboha někdo nepoprosí, aby si dávalo majzla? Nakonec musí děťátko ven císařským řezem, který Edward provede stylově zubama. Aby mu Bella následkem zranění nezemřela, konečně jí splní přání a promění ji v upíra. A aby těch podivností nebylo málo, vlkodlak Jacob se prý do miminka okamžitě po narození zamiluje. No není to úlet? Nemáte skoro chuť takovouhle šílenost vidět? Tak sněte dál, Summit film točí jako PG 13 (vysvětlení filmové přístupnosti v Americe najdete zde), takže o všechnu tu krev přijdete. Sex zůstane tak napůl a zamilování do miminka to dodělá. Jo, tahle série je prostě klasika ;-)

 

Twilight sága: Rozbřesk - Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest