Hasbro: Provázaný svět hraček je stále v přípravě

Hasbro: Provázaný svět hraček je stále v přípravě | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Bratříčci Transformerů nejsou tak dobře známí, a tak se pokusí spojit síly.

Hračkářská společnost Hasbro vlastní celou řadu značek a krom klasických figurek se pokouší své hrdiny přinášet zákazníkům také v příběhové podobě. Naši čtenáři budou samozřejmě znát již zfilmované Transformers a G.I. Joe, ale různých značek je samozřejmě mnohem víc. Už v minulosti se mluvilo o tom, že by se postupně měli objevovat na velkém plátně a dokonce v provázaném společném světě. To teď znovu potvrzují komiksoví autoři John Barber a Cullen Bunn.

Ti pro nakladatelství IDW připravují ve spolupráci s Hasbrem řadu zvanou Revolution. V té se spolu utkají Transformeři a G.I. Joe, ale objeví se také postavy z M.A.S.K., Rom a Action Man. Do budoucna se mají zapojit ještě Micronauts. Barber a Cullen se před psaním prvního čísla sešli s Hasbrem, aby se ujistili, že filmům nějak nepolezou do zelí. Při tom se dozvěděli, že se na plátna chystají postavy, které budou v Revolution, ale i některé další. Konkrétně zmínili, že se chystá film s postavičkami M.A.S.K., ale ještě to nějakou dobu bude trvat, než se jej dočkáme. Hodně zvědaví byli v Hasbru také na to, co si pánové vymysleli pro Micronauts a Rom. Samozřejmě se může stát, že se filmy i komiksy vydají vlastní cestou, avšak pokud sešity nabídnou nějaký zajímavý nápad, není důvod, proč by se chystané celovečeráky neinspirovaly.

Nevíme, nakolik staré plány stále platí, ale připomínáme, že zhruba před rokem se mluvilo o přípravách společného filmového světa G.I. Joe, Micronautů, Visionaries, M.A.S.K. a Rom. Transformeři na plátnech podle všeho zůstanou samostatní. G.I. Joe znáte z filmů, ale pojďme si představit další značky:

Micronauts jsou další populární hračkou, která se sice v minulosti přestala vyrábět, ale Hasbro teď na ni vlastní práva a pokud skutečně vznikne celovečerní film, hračky se určitě zase objeví v regálech. Největším tahákem zhruba deseticentimetrových figurek bylo to, že šly rozebrat na části a ty pak bylo možné složit novým způsobem, jako takové jednodušší Lego. V komiksech byli Micronauti obyvatelé mikrosvěta, kteří se do sebe zapojovali jako řetězce molekul. V mikrosvětě zuří lítá válka, kterou vedou hrdinové proti krutému diktátorovi, baronovi Karzovi. 

M.A.S.K. je zkratkou pro Mobile Armored Strike Kommand a jedná se o speciální tým agentů, kteří se zločinem bojují s pomocí automobilů, které se dovedou transformovat v jiné (bojeschopné) dopravní prostředky. Agenti navíc nosí speciální kybernetické masky, které jim dávají nadlidské schopnosti. O cross-overu série G.I. Joe a M.A.S.K. se mluvilo už loni v únoru.

Visionaries: Knights of the Magical Lights se odehrávají v technicky vyspělém světě, ze kterého ale zmizela veškerá elektřina a jeho obyvatelé se musí začít spoléhat na prastarou magii. Každý kdo chce začít ovládat magii musí projít smrtící soutěží pořádanou čarodějem Merklynnem. Každému vítězi je přiděleno do znaku osobní zvíře, ve které se dokáže proměnit. K tomu také dostávají buď hole opředené magickými silami nebo dovedou magií rozpohybovat dopravní prostředky.

V komiksech Rom je utopistická planeta Galador napadena primitivními kouzelníky známými jako Dire Wraiths. Aby ochránili svůj svět, nechá se tisícovka dobrovolníků pod vedením Roma předělat na obrněné kyborgy. Útok Wraithů se sice podaří odrazit, avšak Rom se cítí odpovědný za jejich skutky kdekoliv ve vesmíru a vypravuje se na lov uprchlých Wraithů. A to třeba i na Zemi.

Zdroj: THR

G.I. Joe 3

Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Hasbro: Provázaný svět hraček je stále v přípravě | Fandíme filmu Hasbro: Provázaný svět hraček je stále v přípravě | Fandíme filmu Hasbro: Provázaný svět hraček je stále v přípravě | Fandíme filmu Hasbro: Provázaný svět hraček je stále v přípravě | Fandíme filmu Hasbro: Provázaný svět hraček je stále v přípravě | Fandíme filmu Hasbro: Provázaný svět hraček je stále v přípravě | Fandíme filmu Hasbro: Provázaný svět hraček je stále v přípravě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest