Rychle a zběsile : Zvažuje se návrat Briana O'Connera

Rychle a zběsile : Zvažuje se návrat Briana O'Connera | Fandíme filmu
Universal Pictures
Postava, kterou hrál zesnulý Paul Walker, se může opět ukázat na plátnech.

Když zemřel Paul Walker, přemýšleli filmaři, co udělají s jeho postavou v Rychle a zběsile 7, které herec nestačil dokončit. Film se podařilo dotáhnout s pomocí digitálních triků, Paulových bratrů a dalších dublérů. Na konci snímku pak Torettův parťák Brian O’Conner odjíždí do dáli, aby vedl rodinný život bez komplikací. Pravda, můžeme se bavit o tom, že není příliš uvěřitelné, že by zrovna Brian při potížích, které jistě na Torretovu partu v budoucnu čekají, vydržel jen tak nečinně sedět na zadku a kamarádům nevyrazil na pomoc. Nicméně Vin Diesel a spol. zkrátka nechtěli z odkazem zesnulého kamaráda spojovat ještě smrt jeho hrdiny, a tak se vykašlali na uvěřitelnost a vystrojili Paulovi/Brianovi šťastný konec.

Tím pádem je Brian ve světě Rychle a zběsile zaparkovaný někde za nejbližší křižovatkou a podle aktuálního vyjádření Walkerových bratří by se postava mohla znovu vrátit na plátno! Už v minulosti se objevila (později vyvrácená) zvěst o tom, že by si Paulův bratr Cody Walker mohl v budoucnosti ve filmové sérii zahrát nějakou novou postavu. To se tedy téměř určitě nestane, avšak Cody a Caleb Walkerovi teď odhalili, že by se ještě jednou mohl objevit přímo Brian O’Conner.

Bratři momentálně pomáhají medializovat Paulovu charitativní nadaci Reach Out WorldWide a při té příležitosti zmínili starší telefonát s Vinem Dieselem. Caleb s producentem série mluvil asi hodinu o tom, jestli by rodina dala požehnání k tomu, aby se Brian ještě jednou v sérii objevil. Studio chce v maximální možné míře respektovat Walkerovu památku a rodinu a cílem filmařů je prý dát fanouškům vědět, že O’Conner je pořád „někde tam venku“. Tedy že pořád ještě někde brázdí vilové čtvrti a školní parkoviště se svým rodinným kombíkem a posádkou capartů na palubě.

Co si o tom myslet? Možná Diesel přemýšlí dopředu a už teď plánuje absolutní závěr celé série, až přijde definitivní šťastný konec a celá „rodina“ se sejde někde na dalším společném pikniku. Tam by asi mělo něco do sebe, kdyby se tam Brian v menším cameu mihnul. Ale opravdu by produkce plánovala na tak dlouhou dobu dopředu? Nebo se s podobnou scénou počítá už do osmého filmu? Popřípadě, má snad být rodina Briana a Mii inspirací pro ostatní hrdiny? Máme v nějakém kratičkém prostřihu vidět, že Torettova špinavá práce bude držet zbytek jeho rodiny v bezpečí? To jsou samozřejmě všechno jen bohapusté spekulace, nicméně dřív se proslýchalo, že by se v osmém filmu opět mohla objevit také Jordana Brewster v roli Mii a v nějaké takovéto podobě by to dávalo asi největší smysl.

A popravdě řečeno, ať už na nějakou scénu s O’Connerem dojde nebo nedojde, je docela klidně možné, že Paulovi bratři tuhle historku vytáhli na veřejnost jenom proto, aby nenápadně přitáhli podstatně větší pozornost k nadaci Reach Out WorlWide.

Co vy na to? Je v sérii prostor k tomu, aby se digitálním Brianem O’Connerem ještě jednou odkazovalo na památku Paula Walkera nebo už by jej produkce měla nechat spát?

Zdroj: ET Online

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest