Avengers: Infinity War: "Thanos" na první fotce z příprav

Avengers: Infinity War: "Thanos" na první fotce z příprav | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Josh Brolin, představitel záporáka filmu, se sešel s režiséry v ateliéru. Režiséři a scenáristé mluví o výzvě, jakou si připravili - rozkol Avengers není ani zdaleka vyřešen.

Avengers: Infinity War i zatím nepojmenovaní Avengers 4 se začnou natáčet koncem roku. Naposledy, když se k filmům vyjádřili v létě scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely, scénáře se pořád ještě chystali. Pánové střídavě rozepisovali konkrétní scény nebo se scházeli s režiséry Russoovými a producenty z Marvelu, aby znovu a znovu ladili celkový koncept filmu. Všichni se jednou začas společně potkají a rokují zavření v místnosti, která má stěny polepené kartičkami se všemi živými postavami Marvel Universe a teoreticky by ještě mohly nějak do děje zasáhnout. Na zdech prý najdete třeba i stážistu, se kterým Darcy (Kat Dennings) randila v Thorovi 2.

14. srpna režiséři Joe a Anthony Russoovi na svém Facebooku vzkázali, že se stěhují do Atlanty, kde se někdy v prosinci začne točit. Dnes nejprve zveřejnili fotku bílé tabule, na které je fixami napsáno Infinity War a následně fotku z holého ateliéru, ve kterém oba dva režiséři pouze s pomocí několika asistentů dělali jakousi kamerovou zkoušku s Joshem Brolinem, představitelem Thanose, ultimátního padoucha celého Marvel Universe. Jak sami můžete vidět, Brolin má na sobě performance-capturingové „pyžamo“, jeho postava tedy bude zjevně vytvořená plně digitálně, avšak pohyby a grimasy jí dá on sám, v ideálním případě přímo na place, ve společnosti ostatních herců. Co si herec s režiséry čtvrt roku před natáčením testuje, to samozřejmě netušíme, režiséři fotku doplnili pouze jednoduchým slovem "zkouška".

V několika posledních rozhovorech režiséři uvedli, že vždycky milovali příběhy o větším počtu postav, a tak se Infinity War nijak nebojí. Akorát tentokrát ten příběh bude maličko rozmáchlejší. Jednotlivé příběhy pak na sebe logicky navazují. Z Winter Soldiera vzešla Civil War, ta zase položila základy pro to, co se stane v Infinity War. Z hlediska postav bude důležité především to, že budou i nadále rozdělené. Tonyho (Robert Downey Jr.) a Stevenův (Chris Evans) nesvár pokračuje, nevyřešil se nijak mimo obrazovku a rozhodně bude podstatnou součástí vyprávění. Oficiálně jsou momentálně členy Avengers pouze Iron Man, zmrzačený War Machine a Vision vyděšený z vlastní moci. Na pomoc může přijít ještě Spider-Man, avšak Thor s Hulkem jsou někde ve vesmíru, Black Panther si hledí svého ve Wakandě, z Captainových sympatizantů jsou psanci a o dalších hrdinech se svět teprve dozví. Hodní hoši tudíž budou (alespoň zpočátku) v boji se zlem v těžké nevýhodě, ale jak sami Russoovi říkají, dostat se scenáristicky do složité situace, a pak ji nějak vyřešit, to je ohromně baví. Tak doufejme, že to bude stejná zábava i pro nás.

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Avengers: Infinity War: "Thanos" na první fotce z příprav | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: "Thanos" na první fotce z příprav | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: "Thanos" na první fotce z příprav | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: "Thanos" na první fotce z příprav | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: "Thanos" na první fotce z příprav | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest