Avatar: Pokračování budou rodinnou ságou o konfliktu s lidmi

Avatar: Pokračování budou rodinnou ságou o konfliktu s lidmi | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
James Cameron dodává, že když bude potřeba změnit datum premiéry, tak se prostě změní!

Avatar, to nejsou jen filmy, ale také nejrůznější další formy zážitku. Režisér James Cameron před časem uvedl, že by se nebránil TV seriálu, na fanoušky čeká zábavní park, jsou tu videohry a představení Cirque du Soleil, nazvané Toruk: První let. Představení je dějově zasazené před události prvního filmu, nicméně James Cameron se na něm aktivně nepodílel, sloužil pouze jako konzultant. Představení tedy není s filmy kanonicky provázané, přesto Cameron připouští, že je určitým způsobem ovlivnilo. Tak moc se mu líbily některé kostýmy a účesy z Toruka, že zváží, zda je neukázat i v chystaných filmech. A to přesto, že vizuální podoba chystané čtveřice filmů už je do značné míry hotová.

Vlastní filmová pokračování Avatara budou podle Jima rodinnou ságou o Jakeovi (Sam Worthingon), Neytiri (Zoe Saldana), jejich dětech a jejich konfliktech s lidmi. Avatar 2 je prozatím stále naplánovaný na Vánoce 2018, avšak Cameron dodává, že pokud to bude potřeba, datum premiéry s klidem odloží. Důležité pro něj není to, kdy vyjde první film z chystaných čtyř, ale v jakém rozestupu se objeví ty následující. Pokud se filmaři rozhodnou, že budou chtít jednotlivé části ságy uvádět do kin jednou za rok, vždycky na Vánoce, tak vše musí být perfektně připravené tak, aby se termíny podařilo dodržet.

V přiloženém videu se můžete podívat, jak vypadá představení Cirque du Soleil:

Zdroj: Variety

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Avatar: Pokračování budou rodinnou ságou o konfliktu s lidmi | Fandíme filmu Avatar: Pokračování budou rodinnou ságou o konfliktu s lidmi | Fandíme filmu Avatar: Pokračování budou rodinnou ságou o konfliktu s lidmi | Fandíme filmu Avatar: Pokračování budou rodinnou ságou o konfliktu s lidmi | Fandíme filmu Avatar: Pokračování budou rodinnou ságou o konfliktu s lidmi | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest