Uncharted: Datum premiéry v roce 2017 zrušeno

Uncharted: Datum premiéry v roce 2017 zrušeno | Fandíme filmu
Sony Interactive Entertainment
Na konzolích je Uncharted jednou z nejoblíbenějších sérií, vytvoření filmové verze se ale nedaří.

Filmovou adaptaci známé videoherní série Uncharted provází nemálo obtíží a to ještě ani nezačalo natáčení. O lecčem vypovídající je i fakt, že jsme vás o ní poprvé informovali už před pěti roky, kdy od projektu odstoupil režisér a scenárista David O. Russell. V následujících letech pak došlo k různým výměnám na pozicích scenáristy i režiséra, aniž by se práce na projektu, alespoň z vnějšího pohledu, nějak posunuly dál.

Poslední zpráva z letošního července informovala o vybrání nového scenáristy, jímž je Joe Carnahan (Sejmi eso, A-Team). Po ztrátě režiséra Setha Gordona přibližně půl roku nazpátek to tak začalo vypadat opět trochu nadějně. Bohužel pro fanoušky je zde další špatná zpráva. Studio Sony odstranilo ze svého kalendáře oficiálních filmových premiér plánované uvedení filmu, které bylo stanovené na 30.6. 2017. Kdy se tedy adaptace Uncharted dočkáme, je momentálně ve hvězdách. Zrušení premiéry ale není nijak překvapivé, když vezmeme v potaz, že ještě nebyl vybrán nový režisér ani představitel Nathana Drakea, hlavní postavy herní série.

Prozatím je hotový Carnahanův scénář, který si podle insiderů studio značně pochvaluje. Sám Carnahan fanouškům vzkázal, že se mu podařilo přijít s opravdu dobrou úvodní scénou. Není vyloučené, že film nakonec zrežíruje právě on, avšak prozatím se musí soustředit na Mizery 3, kteří jsou pro studio Sony prioritou.

Myslíte si, že se někdy Uncharted na filmovém plátně dočkáme? Pokud jste se zatím s herní předlohou nesetkali, tak níže na seznámení přikládáme trailer na poslední díl.

Zdroje: Deadline, ComingSoon, The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest