Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem

Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tom Taylor nasdílel novou fotku mladého Jakea, ke které přidáváme sadu starších fotek ve vyšší kvalitě.

Temná věž se stále ještě tvoří a my tu pro vás máme další chuťovku. Tentokrát fotku Jakea Chamberse v podání Toma Taylora, který stojí ve světle a po jeho boku se skví fanouškům dobře známý text: „Jsou i jiné světy než tento.“ Podle všeho stojí Jake v cestovní stanici, kde se v knižní předloze setkal s Pistolníkem Rolandem (Idris Elba). Podle starších informací také víme, že Muž v černém bude chtít ve filmu dostat do svých rukou právě Jakea, pro jeho zvláštní schopnosti. To posouvá příběh trochu jinam, než kam ho směřovala předloha, nicméně by to mohlo znamenat, že se tím film více otevře mladšímu publiku, které slyší na hrdiny svého věku. Uvidíme ale, jak velkou roli to bude ve výsledku hrát a zda to příběhu prospěje.

První ochutnávka filmu bude hotová na konci října a bude se promítat v rámci EW popfestu. Uvidíme, zda se dostane také online a o jak velkou ukázku půjde, zatím není jisté, zda to bude plný trailer či pouze teaser. Dolů do galerie přidáváme také sadu starších fotek, které se nově objevily ve vyšší kvalitě.

Dnes už osmidílná série (1982 – 2012) se žánrově pohybuje na rozhraní fantasy, sci-fi, hororu a westernu a odehrává se ve světě, který připomíná divoký západ, ale funguje v něm de facto feudální společnost, objevují se prvky magie, ale také technologické relikty z vyspělé, leč dávno zapomenuté civilizace. Hlavním hrdinou je pistolník Roland Deschain, poslední z artušovského rytířského řádu, který se snaží najít bájnou Temnou věž, která je podle legendy spojnicí všech existujících světů.

Věž může zachránit Rolandův rozpadající se svět, ale zároveň se jí snaží dosáhnout také „muž v černém“, ďábel mnoha jmen a tváří, nestárnoucí černokněžník, který chce skrze věž vládnout zdánlivě nekonečným světům. Rolandovy skutečné pohnutky a motivy při tom všem zůstávají zahaleny tajemstvím. Aby dokázal splnit svůj úkol, musí z našeho světa do toho svého přivést mladého feťáka Eddieho, beznohou Susannah a jedenactiletého chlapce Jakea, kteří mu s jeho misí pomohou.

Film režíruje Nikolaj Arcel, scénář napsali společně s Arcelem Akiva Goldsman, Jeff Pinkner a Anders Thomas Jensen. Produkují mimo jiných Ron Howard a Stephen King. Datum premiéry je stanoveno na 17.2. 2017.

Zdroje: Tom Taylor, EW Popfest

Temná věž

04.08.2017 | USA, Jihoafrická republika
Akční, Sci-Fi, Fantasy, Horor, Western
Info o filmu

Galerie: 9

Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu Temná věž: Kdy dorazí trailer, nová fotka s Jakem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest