Seriálový Flash: Speedster kam se podíváš + nové promo

Seriálový Flash: Speedster kam se podíváš + nové promo | Fandíme filmu
Nová řada Flashe bude záporáky opět nabitá, pojďte si projít ty nejnověji odhalené. A čeká nás velká muzikálová epizoda, kterou by mohl točit Joss Whedon.

Třetí řada seriálu The Flash bude speedstery opravdu našlapaná. Už nějaký čas se ví, že se k hereckému obsazení přidá Todd Lascane (Upíří deníky). Ten byl k vidění na fotkách, kde měl na sobě černý oblek vyvolávající celou řadu otázek. A jednou z odpovědí na to, koho bude hrát, by mělo být jméno Savitar.

Tento padouch byl původně obyčejným dobrým člověkem, který podle předlohy testoval armádní letoun za Studené války. Šlo o typ supersonického tryskáče, který byl v nejvyšší rychlosti zasažen bleskem. A v tu chvíli získal onen pilot schopnosti rychlíka, podobné těm, které má Flash. U toho ale neskončil, a protože se domníval, že to byl božský dar, pojmenoval sám sebe po indickém bohu rychlosti. A také začal své schopnosti zlepšovat, což vedlo k tomu, že měl následně schopnosti v mnohém překračující Flashe. Dokázal propůjčit rychlost jiným objektům i osobám či si vytvořit silové pole. Vždy ale toužil po větším přístupu k Speed Force, tedy síle pohánějící speedstery. Uvidíme, jakého zpracování dojde v seriálu. Podle tvůrců má jít ale o jiný charakter, než jakým byl Zoom, tedy padouch druhé série, který také toužil po vší Speed Force, které může dosáhnout.

Todd Lascane byl dlouho horkým kandidátem na tuto roli, nyní bylo ale producentem seriálu, Gregem Berlantim, potvrzeno, že Savitar nebyl zatím vůbec obsazen. Podle serveru TV Line si Lascane zahraje The Rivala, který si sám vytvořil černý oblek, a také bude mít schopnosti speedstera. A tím to nekončí. Jeden z producentů, Andrew Kreisberg potvrdil, že aktuálně sice neexistuje žádný konkrétní plán, ale počítá se s tím, že někdy v budoucnu se vrátí také Black Flash, tedy temná bytost, do které byl v závěru druhé sezony přeměněn Zoom. Z dalších záporáků se mají objevit také The Top (Ashley Rickards), Mirror Master (Grey Damon), Magneta (Joey King) a vrátí se Captain Cold (Wentworth Miller). Ten po událostech z minulé řady nadále nebude mít jednu z hlavních rolí v sesterském seriálu Legends of Tomorrow a místo toho bude putovat napříč vícero seriály stanice CW, jmenovitě se má objevovat především v Legendách a Flashovi. Susan Walters si zahraje doktorku Carlu Tannhauser, geniální matku Caitlin.

Co se týká Flashpointu (tedy paralelní časové linie, kterou Barry v závěru minulé řady vytvořil), tak podle šéfa stanice CW, Marka Pedowitze, bude trvat jen „pár“ epizod. Barry postupně začne ztrácet vzpomínky, které začnou nahrazovat vzpomínky Barryho z paralelní linie. Zároveň začne ztrácet své schopnosti. V tu chvíli si uvědomí, jakou udělal chybu. Spekuluje se o tom, že by se Flashpoint mohl rozuzlit během velké crossoverové epizody letos v prosinci, kdy se ve čtyřech epizodách během jediného týdne napříč čtyřmi různými seriály potkají postavy z Flashe, Supergirl, Arrowa a Legends of Tomorrow.

A pozor, to nebude jediný crossover. Někdy v příštím roce budou mít společnou dvojepizodu Flash a Supergirl a půjde o muzikálovou epizodu! Objevila se nepotvrzená zvěst, podle které by epizodu měl točit Joss Whedon, což by byla naprosto ideální volba. Whedon miluje superhrdiny a je zkušený seriálový scenárista a režisér. Hudební epizodu měl už v Buffy a určitě moc dobře znáte i jeho muzikálového Dr. Horribla s Neilem Patrickem Harrisem. Takže držíme palce, ať jeho angažmá skutečně vyjde.

Dole pak přikládáme nové promo video ke třetí řadě, které je i ve své krátkosti pěkně našlapané a dost možná ukazuje i první záběr na Savitarův kult. Seriál začne na stanici CW 4.10. Co říkáte na současný vývoj ohledně třetí řady?

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest