Resident Evil 6: Mezinárodní trailer a 3 plakáty

Resident Evil 6: Mezinárodní trailer a 3 plakáty | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Milla Jovovich pózuje jako smrtící modelka uprostřed zombie apokalypsy.

Před časem se Resident Evil: The Final Chapter představil v prvním teaseru a prvním plnohodnotném traileru. Po čase se objevil ještě další mezinárodní, plnohodnotný trailer a několik plakátů. Ze všech propagačních materiálů křičí především to, co je sérii vlastní: Styl převyšuje všechno ostatní. Ale ostatně, podívejte se sami:

Děj těsně navazuje na závěr Resident Evil: Odveta. Potom, co Wesker podrazil Alice ve Washingtonu, je lidstvo v posledním tažení. Alice je jediný přeživší toho, co měla být poslední bitva lidstva proti nemrtvým hordám. Teď se musí vrátit tam, kde noční můra začala, do Racoon City. Tam organizace Umbrella shromažďuje síly pro svůj konečný úder proti posledním přeživším apokalypsy. V závodě s časem Alice spojí síly se starými přáteli i nečekaným spojencem, aby se pustila do boje s hordami nemrtvých a novými zmutovanými monstry. Potom, co ztratila své síly a připravuje se na útok Umbrelly, čeká Alici její dosud nejtěžší dobrodružství, když bojuje za záchranu lidstva, které je na pokraji vyhynutí. Datum české premiéry a slovenské premiéry je stanoveno na 26. 1. 2017.

Resident Evil: Poslední kapitola

26.01.2017 | Francie, Kanada, Německo, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 3

Resident Evil 6: Mezinárodní trailer a 3 plakáty | Fandíme filmu Resident Evil 6: Mezinárodní trailer a 3 plakáty | Fandíme filmu Resident Evil 6: Mezinárodní trailer a 3 plakáty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest