Spojenci: Pitt a Cotillard ve víru válečné vášně

Spojenci: Pitt a Cotillard ve víru válečné vášně | Fandíme filmu
Podívejte se na trailer na nový film Roberta Zemeckise, ve kterém se na první pohled oprostil od všech technických hraček a jednoduše vypráví charakterní drama.

Špióni, dvojité identity, tajné kódy a zakázaná láska ve válkou zdevastované Africe. Nejnovější válečné drama z dílny Roberta Zemeckise (Návrat do Budoucnosti, Forrest Gump) s názvem Allied (Spojenci) nás vezme do fašisty okupované Casablancy v roce 1942, kde se spojenecký špión Max (Brad Pitt) zaplete s tajemnou odbojářkou Marianne (Marion Cotillard), která pracuje v utajení v okupované části města a má tak přístup k celé řadě tajných dokumentů. Co začalo jako povrchní romance, ze které měly prospěch obě strany, se postupem času vyvine v hluboký cit, který oba zúčastněné donutí uprchnout z válkou sužované Afriky a hledat štěstí, nyní jako rodina, v Londýně. Jenže rodinná idylka vezme rychle za své, když je začnou pronásledovat stíny minulosti a Max a Marianne si uvědomí, jak málo toho o sobě vlastně vědí.

Robert Zemeckis neměl v posledních letech příliš šťastnou ruku na výběr materiálu. Jeho poslední filmy Na laně nebo Let nebyly špatné, ale rozhodně se o nich nedá říct, že by zvyšovali tep filmových fanšmejkrů. Tentokrát to podle prvního traileru vypadá, že by se talentovaný režisér mohl přiblížit svým nejlepším kouskům z 90. let. Těžko mohl získat lepší duo než Brada Pitta a Marion Cotillard, jejichž charisma a vzájemná chemie budou hnacím motorem celého filmu. Přičtěte k tomu špiónské prostředí ve válečných letech a máte zaděláno na skvělý zážitek.

Ve vedlejších rolích se objeví Lizzy Caplan (Masters of Sex) a Matthew Goode (Kód Enigmy). Scénář napsal Steven Knight (Peaky Blinders, Locke) a podle jeho vlastních slov se máme těšit na příběh podle skutečných událostí, který se dozvěděl úplnou náhodou od bratra své přítelkyně. Česká i slovenská premiéra je naplánována na 1. prosince letošního roku.

Spojenci

23.11.2016 | USA, Velká Británie
Akční, Drama, Thriller, Válečný, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest