MacGyver: Pod vedením Jamese Wana o dost zábavnější

MacGyver: Pod vedením Jamese Wana o dost zábavnější | Fandíme filmu
CBS
A produkce jedná o tom, aby se v seriálu objevil i původní představitel role, Richard Dean Anderson.

Stará láska nerezaví. Říkejme tomu, jak chcete, ale nostalgie je velkou součástí businessu a tvůrci neustále hledají nové a kreativní cesty, jak přinést novým generacím kouzlo příběhů, kterým oni sami v dětských letech propadli. Další legendou, která se dočká slavného návratu, není nikdo menší, než idol dospívající mládeže 90. let, jehož vynalézavost, důvtip a kreativita formovali život nejednoho školáka s dobrodružným srdcem a který se stal synonymem slovní hříčky „všechno je možné“ – připravte se na návrat MacGyvera.

Tvůrci rebootu populárního seriálu z 80. let, který by měl dorazit na televizní obrazovky letos v září, se nechali slyšet, že by rádi navázali na ducha a odlehčený styl originálu, což jde ve značné míře proti současnému trendu antihrdinů, který zcela ovládl vysílací prostor. Už z těchto informací je jasné, že důraz bude kladen na pozitivní aspekty kladného hrdiny, který se prakticky za každých okolností vystříhává jakéhokoliv násilí. Tomu nasvědčuje i nový trailer sázející na humor, nadsázku a chemii mezi postavami. Nový MacGyver si tak nebude hrát na nic jiného, než čím doopravdy je – a tím je povrchní a oddychová zábava okořeněná velkou dávkou humoru. Této poptávce přesně odpovídá obsazením hlavní role sympatickým Lucasem Tillem (X-Men: Apokalypsa), kterého rozhodně nečeká jednoduchý úkol a bude muset předvést to nejlepší, aby se vyrovnal svému předchůdci.

Když už je řeč o původním představiteli, fanoušky určitě potěší zpráva, že se podle zákulisních informací urputně vyjednává, aby se v novém seriálu mohl objevit i Richard Dean Anderson, který se mimo jiné celosvětově proslavil svou rolí ve slavném sci-fi seriálu Hvězdná Brána. Jeho návrat by tak mohl být skvělý způsob, jak vzdát čest původnímu seriálu. Kdo ví, třeba se dočkáme i švýcarského kapesního nože. Podle řady fanoušků je totiž ztělesněním původního seriálu, stejně jako jeho hlavní představitel.

Připomínáme, že přiložený trailer je už na novou verzi pilotu, který kompletně přetočil režisér James Wan (V zajetí démonů, Rychle a zběsile 7), po tom, co produkce odmítla a nechala zlikvidovat původní verzi. Jak můžete porovnat, pod Wanovým vedením seriál působí na první pohled méně dramatickým, o hodně lehčím a zábavnějším dojmem.

Zdroje: Fansided, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest