Avengers 3 a 4: Škatulata s názvem, různé podoby Thanose

Avengers 3 a 4: Škatulata s názvem, různé podoby Thanose | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se, jak moc se liší celodigitální Thanos od toho, který je vytvořený částečně prakticky. A co se ukrývá za změnou názvu příštích Avengers?

Třetí díl Avengers nesl do nedávná podtitul Infinity War - Part I s premiérou stanovenou na 4. 5. 2018. Na to navazují o rok později další Avengers, kteří měli mít podtitul Infinity War - Part II. Data premiér zůstávají nepohnuta, Disney ovšem před časem oficiálně upravil podtituly filmů.

Nejde o nic převratného, ale přesto to dává prostor k zamyšlení. Třetí Avengers jsou nyní oficiálně pokřtěni na Avengers: Infinity War, a to bez jakéhokoli náznaku, že jde o první díl. A druhý chystaný film je pro tuto chvíli zcela bez názvu. (alias „Untitled Avengers“). K tomu může vést studio buď prozatímní promýšlení vhodného názvu nebo snaha se vyhnout spoileru. Přeci jen platí, že v případě Marvelu i titul filmu budí divoké diskuze mezi fanoušky. Také platí, že původní tituly s jedním názvem pro oba díly, byly oznámeny před delší dobou, ale scénář se dokončil před pár měsíci. Při tom mohl vyplout na povrch nějaký významný zvrat, který bude mít zásadní význam pro filmový vesmír Marvelu, který třeba  stojí za to, aby kvůli tomu čtvrté Avengers přejmenovali. Marvel měl vždy marketing precizně zpracovaný, tak uvidíme s čím se vytasí tentokrát.

Důležité je také to, že druhý film má v názvu pořád slovo Avengers, takže počítejme s tím, že v jádru pořád bude uskupení hrdinů, kteří se budou hlásit k tradici „Mstitelů“. A připomínáme, že už před úpravami názvů scenáristé krátce mluvili o tom, že půjde o dva samostatné příběhy, které se natočí naráz proto, aby se srazil rozpočet a zvládly náročné časové harmonogramy jednotlivých herců.

Co byste tipovali za podtitul ke čtvrtým Avengers? Je možné, že Thanos způsobí až tak zásadní změny?

Dole v galerie si pak můžete prohlédnout, jak by Thanos vypadal kdyby se tvůrci drželi mixu praktických efektů a CGI, tak jako to udělali v prvních Avengers. Thanosův původní představitel (nebo lépe řečeno záskok před definitivním obsazením Joshe Brolina) Damion Poitier pózuje zepředu i zezadu a můžete jej porovnat s pozdější plně digitální verzí, kterou už vytvořili čistě trikaři a Josh Brolin pouze dodal hlas. Přidáváme krátké video z výstavy, na které můžete vidět, co všechno společnost Ironhead Studio (které je za Thanosovu podobu zodpovědné) pro velkolepé blockbustery v posledních letech vytvořilo. 

Zdroje: Marvel, Ironhead Studios

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers 3 a 4: Škatulata s názvem, různé podoby Thanose | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Škatulata s názvem, různé podoby Thanose | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Škatulata s názvem, různé podoby Thanose | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest