Mladý Han Solo se může objevit až ve třech filmech

Mladý Han Solo se může objevit až ve třech filmech | Fandíme filmu
Vývoj Hollywoodu: Filmy -> Sequely -> Trilogie -> Prequely -> Spin-offy -> Vesmíry a....trilogie uvnitř vesmírů. Čím víc tím líp, aneb provázaná značka = prodávaná značka.

LucasFilm na Star Wars Celebration oficiálně oznámil, co jsme už dlouho věděli – tedy že mladého Hana Sola si zahraje Alden Ehrenreich. Deník NYDailyNews teď tvrdí, že mladý herec podepsal smlouvu rovnou na tři filmy. Vnitřní zdroj deníku odhalil, že studio v postavě vidí potenciál. Všechny příběhy Hana Sola nemusí být spojené s Impériem, takže je v nich příležitost fanouškům ukázat něco opravdu nového a jiného. Solo se může vydat do úplně nových koutků galaxie, potkat šílená stvoření a představit řadu dalších postav.

Mějme na paměti, že NYDailyNews je bulvár, ale na tom, že Ehrenreich podepsal smlouvu na tři filmy by nebylo až tak nic zvláštního. Dnes je to zcela běžná praxe, automaticky takové smlouvy podepisuje každý druhý herec, aniž by někdo přemýšlel o tom, jestli je vůbec nějaká šance, že by se nějaké další filmy někdy točily. Potom je samozřejmě možné, že se Solo neobjeví ve vlastních filmech, ale v nějakých úplně jiných. Už dříve se například šuškalo o tom, jestli náhodou mladého Sola nepotkáme v Rogue One. A vyločená samozřejmě není ani ta varianta, že s mladým Hanem nakonec opravdu vznikne celá trilogie filmů.

Pokud bude první snímek Phila Lorda a Christophera Millera úspěšný, tak v Disneym samozřejmě nenachají zlaté vejce ležet. Že se vedení LucasFilmu kdysi dávno tvářilo, že spin-offy budou samostatné a scenáristé v nich budou zkoumat jednorázové zajímavé myšlenky, to je samozřejmě zcela nepodstatné – člověk míní, dolar mění. Jisté je snad jen to, že v hypotetické rovině se mluví uvnitř studia o naprosto každé variantě. Už jsme slyšeli o filmu s Boba Fettem, Yodou či Obi-Wanem Kenobim a některých z nich se v budoucnosti dočkáme a jiných ne. Čas ukáže.

Zdroj: NYDailyNews

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest