Justice League: První trailer a fotka celého týmu

Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 11 obrázků
Zack Snyder přivedl Justice League na Comic-Con a předvedl upoutávku, která si vás získá svým humorem. AKTUALIZOVÁNO o další loga, komentář a Comic-Con zajímavosti.

AKTUALIZACE: K traileru přidáváme náš komentář, loga jednotlivých členů Justice League a pár zajímavostí z prezentace:

Warner měl na Comic-Conu panel opravdu hodně nabitý, a tak většinou herci jednotlivých filmů stihli sotva naběhnout na pódium, přehrálo se nějaké video a bylo po všem. Na přehlídce Justice League jsme mohli potkat úplně všechny. Zúčastnil se režisér Zack Snyder, dále Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (Flash) a Jason Momoa (Aquaman). A kdyby náhodou někdo žil několik týdnů na pustém ostrově, měl pro něj panel nachystaný menší spoiler – na pódium nastoupil i Henry Cavill, protože jakkoliv Superman v minulém filmu zemřel, v Justice League se zkráta a dobře objeví, je její nedílnou součástí.

Pak už přišla na řadu vůbec první zveřejněná upoutávka. Nejedná se o klasický trailer, sestřih měl čistě naznačit atmosféru a blíže představit nové hrdiny. Jedna věc čišela z celé upoutávky zcela zřejmě: Justice League nebude ani zdaleka tak zachmuřená jako Muž z Oceli a už vůbec ne jako Batman v Superman. Vládne odlehčená nálada, hrdinové vtipkují, dokonce i Batman se dokáže najednou usmát. Jedno je tedy jisté. I kdyby příští film Zacky Snydera opět nabídl rozklížený děj a nevalnou akci, můžeme se těšit minimálně vzájemné výměny mezi jednotlivými postavami.

Z těch nám upoutávka představila hlavně Flashe a Aquamana. Jak Ezra Miller, tak Jason Momoa už na ploše pár desítek sekund předvedli, proč role dostali právě oni: Miller ukazuje Flashe jako nervózního neposedu s množstvím drobných tiků, Aquaman je zase běsnící hromotluk z moře s opravdu hodně prchlivou povahou. Batman tým povede, Wonder Woman je jeho pravá ruka. Cyborg se zatím ukázal pouze v pozadí a na Supermana je ještě brzy. Jakékoliv širší souvislosti se ukázaly jen v náznacích – na moment se mihl záběr ze scény z dávné minulosti a dostali jsme i záběr na jedno z mateřských krychlí.

Vedle upoutávky jsme si pak mohli užít už jen loga všech hrdinů (jsou v galerii), Ezru Millera v kostýmu Gandalfa (tamtéž) a malý vtípek Henryho Cavilla, který si vystřelil z Willa Smithe. To uvidíte v playlistu, kde na vás krom upoutávky čeká ještě záznam celé comic-conové prezentace a kompletní písnička Icky Thump od The White Stripes, která v upoutávce zazní. 

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 12

Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu Justice League: První trailer a fotka celého týmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest