Wonder Woman: První trailer konečně dorazil

Wonder Woman: První trailer konečně dorazil | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Comic-Con odhalil video, na které fanoušci nejslavnější superhrdinky v dějinách už dlouho čekali. AKTUALIZOVÁNO o komentář a postřehy z Comic-Conu.

AKTUALZACE: Novinku doplňujeme o postřehy z Comic-Conu a naše dojmy z traileru:

Na Comic-Conu v San Diegu Warner přinesl prezentaci filmové Wonder Woman. Na pódium přišli režisérka Patty Jenkins, která ukázala, že má látku skutečně ráda a na adaptaci jí záleželo, dále představila hlavní role Gal Gadot, Chris Pine, jenž ve snímku představuje Stevea Trevora a Connie Nielsen, již uvidíme jako královnu Hippolytu, Dianinu matku. Samotný panel toho až tak moc neprozradil. Jenkins zdůraznila, že Trevor nemá být žádný druhořadý podavač, ale plnohodnotný parťák Wonder Woman, který se její velikostí nenechá zahanbit. Dále jsme se dozvěděli, že ve filmu nebude neviditelné letadlo, a že schopnosti Wonder Woman zřejmě v průběhu let narůstají – zatím je v počátcích své superhrdinské dráhy. K tomu přikládáme nejnovější logo Wonder Woman a fotku z prezentace. Zdaleka nejdůležitější však byl během panelu trailer.

A ten vykresluje film ve velmi dobrém světle. Kombinace řecké mytologie s první světovou válkou je zajímavá už jen po vizuální stránce a střety "moderních" vojáků s Amazonkami vypadají v řadě momentů skutečně úchvatně. Podstatné však je, že už v traileru film dokáže vyvolat dojem, že nepůjde jen o přehlídku atrakcí, ale především o hlavní hrdinku a její cestu z nedotknutelného ráje do noční můry zákopové války. Chris Pine má s Gal Gadot dobrou chemii, z vedlejších postav zaujme především Lucy Davis, jako Trevorova sekretářka, která by mohla být jedním z hlavních zdrojů filmového humoru.

U Dannyho Hustona a Eleny Anayy (žena s maskou) stále nevíme, jaké role ve filmu budou mít, ale není vyloučené, že budou přisluhovači Area a Kirké, popřípadě to jsou přímo oni, zvlášť když o záporácích zatím oficiálně nepadlo ani slovo a nikdo jiný v traileru jako možný oponent nepůsobil. Připomínáme, že bůh války Áres je v komiksech tradičním protivníkem Wonder Woman, který se živí válkou a lidskou smrtí, takže první světová je pro něj macatou infuzí rovnou do tepny. Kirké je pak jeho věrná přisluhovačka.

Maličko nejasně zatím působí snad jedině nadlidské síly filmové Wonder Woman. V Batman v Superman dokázala odolávat Doomsdayovi, tady se kryje před zásahy lidských vojáků. Ale třeba jí údery zkrátka nejsou příjemné, jde z její strany o reflex, popřípadě zranitelná je (v jedné scéně se zdá, že jí v Themysciře ošetřují záda), akorát se rychle regeneruje. A už výše jsme zmiňovali, že její síly budou nadále narůstat, jak možná naznačuje puška, která se v závěru traileru roztříští o Dianino tělo. Tak či tak působí Wonder Woman v akci velice stylově, takže nějaké velké šťourání snad ani není na místě, co říkáte?

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia. V hlavních rolích hrají Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya a Lucy Davis. Režíruje Patty Jenkis. Česká premiéra Wonder Woman je naplánována na 1.6. 2017.

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Wonder Woman: První trailer konečně dorazil | Fandíme filmu Wonder Woman: První trailer konečně dorazil | Fandíme filmu Wonder Woman: První trailer konečně dorazil | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest