Fear the Walking Dead: Trailer na zbytek 2. řady

Fear the Walking Dead: Trailer na zbytek 2. řady | Fandíme filmu
Živí mrtví ze západního pobřeží se vracejí a čeká je slušná mexická jízda. Aneb co všechno odhalil Comic-Con.

Fear the Walking Dead je spin-off Živých mrtvých, který sdílí s původním seriálem toliko společný svět. Jinak je zasazený na západní pobřeží USA (a Mexika) a odehrává se v samých počátcích propuknutí nákazy. I když je pravda, že ve druhé řadě už s ní hrdinové nějakých pár týdnů, možná i měsíců, také žijí. Druhá řada odvysílala sedm dílů, po kterých se hrdinové rozdělili a na obrazovky se znovu vrátí 21.8. Co můžeme od druhé poloviny sezony čekat?

Scenáristé a herci na Comic-Conu vysvětlili, že tentokrát hrdinové poprvé nebudou mít žádný bezpečný přístav. Všichni budou na cestě a v bezprostředním nebezpečí. Poněkud neurčitá fráze nám také slibuje, že uvidíme něco, co jsme v televizi zatím nejspíš neviděli. Na cestě se ze všech stanou zocelení válečníci, budeme sledovat několik paralelních příběhů a měřítko se začne pomalu zvětšovat.

Show se má podle autora komiksu Roberta Kirkmana v maximální možné míře lišit od původních Živých mrtvých a unikátní lokace nabídnou unikátní způsoby, jak likvidovat zombíky. Madison (Kim Dickens) zajde do ještě větších extrémů než doposud, Alicii (Alycia Debnam-Carey) konečně začnou ostatní brát vážně a Nick (Frank Dillane) potká novou postavu jménem Luciano, kterou si zahrála Danay Garcia (Sofia z Prison Breaku). Potká ji na cestě do Tijuany, takže i když se má většina řady odehrávat v Mexiku, zdá se, že postavy pomaličku směřují zpět do USA. Nick se také po cestě potká se skupinou, která nemrtvé vnímá zcela unikátním způsobem a nepovažuje je nutně za něco špatného. A pozor, podle showrunnera Davea Ericksona by se mohla do seriálu vrátit Patricia Reyes Spíndola, která si zahrála zesnulou Griseldu Salazar. Nejspíš by se ale v takovém případě vrátila jako úplně jiná postava. A níže už slíbený trailer:

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest