Iron Fist: První teaser trailer

Iron Fist: První teaser trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Podívejte se na první upoutávku k novému marvelovskému seriálu a důkladně se seznamte.

Marvel svoji netflixovskou část programu rozjel ve velkém. Krom očekávaného představení Luka Cage přinesl celou řadu nejrůznějších překvapení. V téhle novince pro vás máme například vůbec první teaser trailer na Iron Fista. Nic moc speciálního se v něm nedozvíte, jen že Danny Rand havaroval kdesi v horách, ujali se jej mniši, následně byl zavřený, ale uprchl za pomoci svých zvláštních sil.

Což je vlastně základní premisa celé show. Danny Rand je syn z milionářské rodiny a po tom, co byl léta ztracený, se vrací do New Yorku jako změněný člověk. V exilu studoval buddhistickou filosofii, kung-fu a především teď dokáže povolat nadpřirozenou sílu Železné pěsti (Iron Fist). S nově nabytými schopnostmi začne v New Yorku potírat korupci.

Hlavní roli ztvárnil Finn Jones, jehož můžete znát jako Lorase Tyrela ze Hry o trůny, kvůli roli sám studoval buddhistickou filosofii, meditaci, ale také kung-fu, wushu a tai-či. Jessica Henwick (Nymeria Písek z Game of Thrones) hraje Colleen Wing, Randovu spojenkyni, která v New Yorku vede vlastní dojo. David Wenham (300, Pán prstenů) ztvárnil Harolda Meachuma, nelítostného korporátního bosse, který se po Randově zmizení spojil s jeho rodiči. Jessica Stroup (90210, The Following) hraje Joy Meachum, Haroldovu dceru a Dannyho kamarádku z dětství, Tom Pelphrey (Banshee) hraje jejího bratra. Oba dva v Dannyho nepřítomnosti budovali Rand Enterprises a jejich práce je Dannyho návratem ohrožena. Carrie-Anne Moss si zopakuje roli Jeri Hogarth, kterou měla už v Jessice Jones a Daredevilovi. Jako právnička pomůže Randovi s návratem do New Yorku.

Showrunnerem seriálu je Scott Buck, který pracoval na Dexterovi, Římu a Six Feet Under. Seriál si prošel dlouhými přípravami a občas se dokonce šířily fámy o tom, že nakonec vůbec nevznikne. Konečně se začalo natáčet letos v dubnu v New Yorku a s premiérou se předběžně počítá na rok 2017. Dole v galerii je pár promo artů.

Galerie: 2

Iron Fist: První teaser trailer | Fandíme filmu Iron Fist: První teaser trailer | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest