Hell or High Water: Ben Foster a Chris Pine vykrádají banky

Hell or High Water: Ben Foster a Chris Pine vykrádají banky | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Seznamte se s atypickým moderním westernem bez černobílých postav a se silným hereckým obsazením.

Za loupením bank většinou nestojí žádné vznešené důvody. Výjimečný případ nám představuje novinka režiséra Davida Mackenzieho (Samec, Dokonalý smysl) Hell or High Water. Scénář Taylora Sheridana (Sicario: Nájemný vrah) nás zavádí do současného Nového Mexika. Bratři Tobby a Tanner nemají dostatek peněz na splacení dluhu jejich nemocné matky. Hrozí tak, že by si banka mohla vzít jejich rodinnou farmu. Oba bratři se tak rozhodnou vzít osud do vlastních rukou a peníze získat vykrádáním bank. Brzy se jim dá na stopu stárnoucí texaský ranger Marcus, pro kterého je to poslední velký případ před odchodem na odpočinek. I tak je ale zcela odhodlaný dvojici dopadnout.

Ústřední bratrské duo ztvárnili Ben Foster (Warcraft: První střet, Mechanik zabiják) a Chris Pine (Nezastavitelný, Star Trek), které už jsme měli šanci spolu vidět na začátku letošního roku ve filmu Do posledního dechu. Oba se bude snažit chytit Jeff Bridges (Big Lebowski, TRON: Legacy 3D) s asistencí Gila Birminghama (Stmívání, Šampioni lakrosu). Dále ve filmu hrají například Kevin Rankin (Divočina, Klub poslední naděje), Katy Mixon (Vykolejená, Take Shelter) a Melanie Papalia (seriály Kravaťáci, Newsroom).

Film si odnesl dobré ohlasy z filmového festivalu v Cannes. Recenze ho vykreslují jako povedené drama s dobře napsanými postavami (především hlavní dvojice) s pochopitelnými důvody jejich chování. Stejně tak jsou vychvalovány herecké výkony výrazného tria Foster, Pine a Bridges. V trailerech je pak dán větší prostor akci, která je v druhé polovině podtrhnutá hodícím se coverem písně Knockin' On Heaven's Door. Pokud se zahraniční recenze ukážou aspoň z části pravdivé, tak se můžeme těšit na dost zajímavý, tak trochu jiný, western ze současnosti. V Americe jde do kin v srpnu, u nás ani na Slovensku zatím nebyl ohlášen.

Hell or High Water

26.08.2016 |
Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 5

Hell or High Water: Ben Foster a Chris Pine vykrádají banky | Fandíme filmu Hell or High Water: Ben Foster a Chris Pine vykrádají banky | Fandíme filmu Hell or High Water: Ben Foster a Chris Pine vykrádají banky | Fandíme filmu Hell or High Water: Ben Foster a Chris Pine vykrádají banky | Fandíme filmu Hell or High Water: Ben Foster a Chris Pine vykrádají banky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest