Star Trek 4 přivede zpátky Chrise Hemswortha

Star Trek 4 přivede zpátky Chrise Hemswortha | Fandíme filmu
George Kirk byl kapitánem lodi jen dvanáct minut. Za tu chvíli dokázal zachránit stovky životů a to včetně vlastního syna. Ve čtyřce by měli stanout bok po boku.

Na Star Trek: Do neznáma se snášejí ve většině pochvalné názory, takže se snad nemusíme obávat, že by režisér Justin Lin nastartované sáze způsobil nějaké vážné šrámy. Jsme zvědaví, nakolik si posádka Enterprise povede u pokladen, ale zdá se, že vedení Paramountu snímku věří, protože čím dál častěji se začíná mluvit o Star Treku 4, o jehož přípravách neslyšíme poprvé. Sám producent J.J. Abrams momentálně slibuje, že pokračování bude vzrušující".

Zajímavější je ovšem skutečnost, že se má vrátit Chris Hemsworth v roli George Kirka, který zahynul při střetu s Romulany v úvodu prvního filmu. Nebo nezahynul? Přijde tedy ke slovu cestování časem, alternativní realita? Třeba mají scenáristé v rukávu zcela jiné eso, jak dostat oba Kirky vedle sebe na filmové plátno. Scénář k filmu napíší J.D. Payne a Patrick McKay, kteří zatím nemají na kontě žádný film, kromě jediného. Společně s Robertem Orcim oba dva napsali scénář ke Star Treku 3. Jenže jejich verze byla totálně smetena ze stolu a Simon Pegg a Doug Jung začali psát úplně od nuly.

Proč jsou tedy najednou zpátky? Šlo snad minule především o Orciho, kterého studio nechtělo angažovat jako režiséra? Může se dokonce stát, že z minulého scénáře bude něco použito? Třeba vůbec nebyl špatný, jen jednoduše nový režisér, Justin Lin, nechtěl točit Orciho vizi a chtěl přijít s něčím vlastním. Ale to všechno jsou samozřejmě jen prachsprosté dohady.

Napadají vás nějaké nápady, jak přivést Hemsworthovu postavu zpět? Nebo s myšlenkou na jeho návrat nesouhlasíte?

Zdroje: Deadline, Den of GeekScott Mantz Twitter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest