Saw Legacy má režiséry

Saw Legacy má režiséry | Fandíme filmu
Lionsgate
Paranormální aktivity údajně mají pauzu, ale na poli nízkonákladových hororových sérií je vesele mohou nahradit další díly Saw. AKTUALIZOVÁNO o datum premiéry

AKTUALIZACE: Deadline potvrzuje, že film skutečně zrežírují Spierigovi a dodává, že datum premiéry Saw: Legacy je stanoveno na 27.10. 2017.

Před pár dny jsme vás informovali, že natáčení osmého Saw, které je v tuto chvíli označováno podtitulem „Legacy“, začne už letos na podzim. Pro někoho může být značka už dávno vyčpělá, nicméně co si budeme povídat, nízkorozpočtová sága utržila jen v kinech 874 milionů dolarů, takže jen blázen by ji nechal ležet ladem. Podle kanadského produkčního serveru OMDC se bude točit od 12.9. do 21.10. a snímku se jako režiséři chopí Michael a Peter Spierigovi.

Bratrská režisérská dvojice má za sebou upírské Svítání s Ethanem Hawkeem a cestování v čase ve snímku Predestination taktéž s Hawkeem. Oba dva snímky sklízely průměrná až lehce nadprůměrná hodnocení, nicméně je patrné, že oba režiséry žánrová práce baví a nemají problém s nižšími rozpočty, takže zajetému standardu posledních dílů série Saw určitě nijak neublíží. Co si budeme povídat, tady bude záležet do značné míry na scénáři a na tom, jestli série ještě dokáže přijít se zajímavými pastmi, dějovými zvraty a postavami, které do toho všeho přirozeně zapadají. Poslední verzi scénáře napsali Pete Goldfinger a Josh Stolberg.

Zdroje: Deadline, OMDC

Jigsaw

25.10.2017 | USA, Kanada
Krimi, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest