Kdy se zřejmě začne natáčet Gambit? A proč je bezva hrát Black Widow?

Kdy se zřejmě začne natáčet Gambit? A proč je bezva hrát Black Widow? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Něco pro komiksové fanoušky.

Postavu Gambita jsme na stříbrném plátně už viděli, ale jen jako vedlejší postavu. Před nějakou dobou ale bylo oznámeno, že tenhle sympatický mutant dostane vlastní sólovku, kde si ho zahraje Channing Tatum. Pak se ale začala situace komplikovat, měnili se tvůrci, posouvalo se datum produkce a i největší optimisté nakonec začali pochybovat o tom, že se v blízké budoucnosti dočkáme. 

Ale vypadá to, že k natáčení možná skutečně dojde. Alespoň to naznačil producent Simon Kinberg, který se specializuje na komiksové adaptace:

"Máme skvělý scénář a doufáme, že začneme film točit na začátku jara příští roku." 

To je dříve než asi někteří očekávali. Samozřejmě, je na místě zmínit, že nebylo řečeno "začneme natáčet", ale "doufáme, že začneme natáčet", ovšem Simon Kinberg je docela vlivný člověk, takže pokud on doufá, už to něco znamená. 

A když už jsme zabruslili k postavám od Marvelu (přestože ve filmovém světě práva na Gambita drží FOX), tak se ještě zmíním o Black Widow. O té se aktuálně pro Michigan Avenue Magazine rozpovídala její představitelka Scarlett Johansson, která dostala otázku, která je její oblíbená postava:

"To je těžká otázka! Opravdu ráda hraji Natashu; Black Widow. Je to zajímavé dobrodružství, ujmout se postavy a napříč roky ji nechat růst a odlupovat jednu vrstvu za druhou a být schopna, stejně jako v životě, růst s touto osobou. Je to postava, která je skutečně záhadná a má neuvěřitelný příběh o zrození, takže je tu toho pro mě spousta ke hraní." 


Black Widow je skutečně komplexní a zajímavá postava, takže je kupodivu, že stále nedostala vlastní sólovku. Už dávno neplatí, že filmy s ženskými hrdinkami nebodují. Příkladem budiž nejen Hunger Games, u kterých je možné se odvolávat na to, že za úspěch vděčí i popularitě knižní předlohy, ale zmínit můžu i Lucy, ve které si právě Scarlett zahrála a film uspěl. Při rozpočtu 40 milionů utržil 463,4 milionů dolarů. A to hlavní postava není veleznámou komiksovou špiónkou.

 Zdroj: The Hashtag Show

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Kdy se zřejmě začne natáčet Gambit? A proč je bezva hrát Black Widow? | Fandíme filmu Kdy se zřejmě začne natáčet Gambit? A proč je bezva hrát Black Widow? | Fandíme filmu Kdy se zřejmě začne natáčet Gambit? A proč je bezva hrát Black Widow? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest