Co dostane Kapitán Amerika od Marvelu k narozeninám?

Co dostane Kapitán Amerika od Marvelu k narozeninám? | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Něco opravdu velkého.

Brzy to bude 75 let od chvíle, kdy dvojice Jack Kirby a Joe Simon přivedla na svět legendárního superhrdinu, amerického Mirka Dušína, Kapitána Ameriku. A samozřejmě jde o událost, kterou nemůže jeho domovské komiksové nakladatelství Marvel nechat bez povšimnutí. 

Chystá pro Stevea Rogerse dárek a ne malý. Nechá vyrobit bronzovou sochu, která bude vysoká téměř 4 metry. Takže to bude pořádný macek. 

Není překvapením, že socha bude poprvé představena na Comic-Conu v San Diegu (20. až 24. července) a poté vyrazí na cestu do Steveova domovského Brooklynu, kde 10. srpna v Prospect Parku propukne party na oslavu "narození" Kapitána Ameriky

Asi to nebude laciná sranda, v každé sběrně kovů vám řeknou, že bronz není za hubičku, ale Marvel se nemusí obávat plácnout přes kapsu, filmy s Kapitánem v hlavní roli vydělávají velké peníze (ten poslední například 1,15 miliardy dolarů). 

Jeden z manažerů Marvelu Paul Gitter prohlásil: 

"V dosavadních 75 letech Kapitán Amerika inspiroval generace fanoušků a je ultimátní globální ikonou svobody, síly a toho, jak dělat správnou věc. Legendární štít Kapitána Amerika bude také v centru dění, aby složil poctu jeho hrdinství, nezdolné síle a oddanosti." 

A aby náhodou někdo nezapomněl, odkud Steve pochází, tak na podstavci sochy bude vyryta věta z Captain America: První Avenger:

"Jsem jen děcko z Brooklynu." 

Aby nepřišli zkrátka ti, kteří se do Brooklynu nedostanou, bude vyrobeno 750 přibližně 30 centimetrů velkých miniatur a 100 větších (89 centimetrů), které si zájemci budou moci zakoupit. Cena ale zatím zveřejně nebyla. Ale jde o limitovanou edici, takže to nebude za hubičku. 

Pokud tedy máte zájem, tak začněte šetřit. 

Zdroj: USAtoday

Galerie: 2

Co dostane Kapitán Amerika od Marvelu k narozeninám? | Fandíme filmu Co dostane Kapitán Amerika od Marvelu k narozeninám? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest