Dvojice, které spolu nevycházely na place

Dvojice, které spolu nevycházely na place | Fandíme filmu
Warner Bros.
Na plátně se mají milovat, ale v soukromí se nemohou vystát. Nebo naopak obě dvě osobnosti vzájemnou filmovou nenávist nemusely ani trochu předstírat.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Určitě jste už mnohokrát slyšeli o tom, že Hollywood je místo plné bizardních, umíněných, egoistických a excentrických osobností. Není divu. Podstata hereckého řemesla k této domněnce přímo vybízí a už od pradávna přitahuje celou řadu „svérázných osobností“. Proto asi není překvapením, že o konflikty nebyla ve filmovém průmyslu nikdy nouze a historie je plná zajímavých příběhů o tom, jak si řada z obdivovaných a respektovaných celebrit nemohla přijít na jméno. Předkládáme výčet těch nejzajímavějších konfliktů. Řada z nich dostala pikantní příchuť až po letech. Některé se podařilo zažehnat, ostatní přetrvávají a vzbuzují vášně až do dneška.

 

Ryan Gosling a Rachel McAdams (Zápisník jedné lásky)

Láska někdy prostě postrádá jakoukoliv logiku. Slavná dvojice z dnes už kultovního slaďáku si podle mnoha zainteresovaných osob nemohla přijít na chuť už od prvního dne natáčení. Situace se později vyhrotila během natáčení jedné velké scény, když Ryan Gosling požádal režiséra Nicka Cassavetese, před více než 150 přítomnými, jestli může Rachel nahradit jinou herečkou. Šokovaný režisér pozval dvě nesvářené hrdličky do kanceláře, kde si to za účasti producenta pěkně od plic vyříkali. Po vzájemné výměně peprných výrazů se situace vrátila do normálu a výsledkem jejich vzájemné (ne)spolupráce se stala jedna z nejlepších romantických komedií 21. století. Co je na celé historii nejzajímavější, je ovšem skutečnost, že Gosling a McAdams se po natáčení dali dohromady a chodili spolu několik let. Chcete lepší důkaz, že láska je skutečně mocná čarodějka?

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest