Jak měli v CA: Civil War vypadat Hawkeye, Ant-Man a Witch

Jak měli v CA: Civil War vypadat Hawkeye, Ant-Man a Witch | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kostýmy filmových hrdinů se před natáčením vyvíjejí. Podívejte se, jak mohly vypadat u následujícího trojlístku hrdinů.

Superhrdinové mají často své specifické kostýmy, ale ve filmovém světě doznávají nutných změn. Dole vám přinášíme k prohlédnutí zveřejněný concept art z Captain Ameriky: Občanské války, kde můžete vidět původní návrh na novou masku pro Hawkeye (Jeremy Renner). V komiksech je výrazně jiná, ale je jasné, že designéři chtěli přijít s něčím, co by vypadlo pro diváky přijatelně. Nakonec tento návrh ve filmu využit nebyl, tak uvidíme časem. Co byste na něj říkali vy?

Přidáváme také concept art Ant-Manova kostýmu, který se tolik neliší, spíše ukazuje, jak se pracovalo směrem k tomu, co jsme nakonec viděli v Občanské válce. Je ale pravděpodobné, že do dalšího filmu se Ant-Manův kostým opět změní. V tom posledním neřekl proč ho upravoval, nicméně to může souviset se zvětšováním. Uvidíme jestli někdo v budoucnu utrousí nějaký komentář. A na závěr přidáváme ještě nerealizovanou podobu Scartlet Witch (Elizabeth Olsen), která v Civil War jeden čas měla nosit čelenku, podobně jako v komiksech.

Zdroje: Andy Park, CBM 1 a 2

Galerie: 4

Jak měli v CA: Civil War vypadat Hawkeye, Ant-Man a Witch | Fandíme filmu Jak měli v CA: Civil War vypadat Hawkeye, Ant-Man a Witch | Fandíme filmu Jak měli v CA: Civil War vypadat Hawkeye, Ant-Man a Witch | Fandíme filmu Jak měli v CA: Civil War vypadat Hawkeye, Ant-Man a Witch | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest