Trollové: Další hračka našeho dětství si vysloužila film

Trollové: Další hračka našeho dětství si vysloužila film | Fandíme filmu
DreamWorks Animation
Kdysi dávno těmhle plastovým potvůrkám děcka cucala jejich pestrobarevné vlásky. Dnes je z nich celovečerní taškařice. Koukněte na upoutávky!

Tak takhle barevná podívaná tu už chvíli nebyla. Animák Trollové (Trolls), který se ukázal v plnohodnotném traileru, nás bere na dobrodružnou výpravu za záchranou trollích kamarádů. Tvůrci Shreka ze studia Dreamworks vytvořili pro tuto výpravu silně fantaskní svět, který si děti pravděpodobně hned zamilují. A to právě kvůli barevnosti jednotlivých hrdinů i pestrosti světa, ve kterém se vše odehrává.

Ten se nenechává příliš spoutávat logikou či reálností, ale naplno využívá všech možností kouzelného světa, kde se z vlasů dají dělat schody či se jimi dají zahnat nepřátelé. Jak sami můžete vidět v přiložené upoutávce, druhá půlka působí trochu jako barevná přehlídka filmové akce, kterou podkresluje hudba. O příběhu prozrazuje v podstatě jen to, co jsme již řekli. Přátelé ústředního trollího páru jsou uneseni obřími, trolly žravými, padouchy a naši hrdinové se je vypraví zachránit. Těm propůjčí hlas Justin Timberlake (V nitru Llewyna Davise) a Anna Kendrick (Ladíme 1,2). Dále pak uslyšíme Gwen Stefani (Letec) či Johna Cleese (Monthy Python). Režírují Mike Mitchell a Walt Dohrn. Rozpočet se pohybuje kolem 120 milionů dolarů, což je takový nižší dreamworkový průměr.

O příběhu se tedy moc nedozvídáme, což může znamenat dvě věci. Buď je pro nás toho mnoho skryto do kina, či tu jde především o vtípky a podívanou pro děti. Osobně se přikláním k druhé variantě. Humor, popkulturní odkazy, ale i odkazy pro dospělé tu určitě nebudou chybět. Zároveň je tu vidět dost brutální tah na marketing, protože každý troll má jinou barvu, velikost, prostě si přímo říká o to být hračkou, kterou děti budou chtít k Vánocům. A vzhledem k tomu, že má snímek premiéru v Česku i na Slovensku 3. 11. 2016, to ani není nereálné. A řekněme si upřímně, kdo z nás kdysi neměl taky takového trolla? Ačkoliv tihle noví asi nebudou jen z plastu, jako ti původní, ale i z plyše, podle filmového vzezření.

Nicméně abychom byly féroví, ukázka zároveň působí praštěně, přeplácaně a dospělí se dost možná praští do čela, co to zase někdo natočil. Pokud ale znáte děti, tak víte, že co není barevné, to je moc nezajímá.

Dole si můžete i vy dopřát barevné šílenství v plnohodnotném traileru. Přikládáme také první klip, který napoví ledacos o humoru, na který se můžeme těšit a behind the scene video, kde dabéři předvádějí své pózy.

Zdroj: Coming Soon

Trollové

10.06.2011 | USA, Norsko
Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Horor, Rodinný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest