Ant-Man and the Wasp: Rovnocenní hrdinové a další podrobnosti

Ant-Man and the Wasp: Rovnocenní hrdinové a další podrobnosti | Fandíme filmu
Režisér Peyton Reed se rozpovídal o chystaném pokračování Ant-Mana.

Saturn Awards je ocenění spojené s Akademií science fiction, fantasy a  hororových filmů. V loňských letech si toto ocenění za nejlepší film ve své kategorii odnesli například Iron-Man 1 a 3, Avengers či Strážci Galaxie. Proto tvůrce jistě velmi potěšilo, a možná i překvapilo, že 42. ročník v kategorii nejlepší zfilmovaný komiks vyhrál loňský Ant-Man. A to tváří tvář druhým Avengers.

A právě po předání cen, si novináři odchytli režiséra Peytona Reeda, aby se jej doptali i na pokračování s názvem Ant-Man a Wasp, které se chystá vtrhnout do kin přespříští léto. Zkraje přiznal, že žárlil na bratry Russoovi, kteří dostali jako první možnost předvést Giant-Mana (velice zvětšený Ant-Man) v Captain America: Občanská válka. Na druhou stranu se mu moc líbí, jak ho vytvořili, a že tuhle méně známou postavu mohlo poznat tolik diváků.

S představitelem Ant-mana, Paulem Ruddem, právě dělají na scénáři k sequelu a Reed slibuje, že toho mají v rukávu spoustu. První vyvstane otázka, jak to s Ant-Manem bude s ohledem na stranu, na kterou se v Občanské válce přidal. Podle režiséra byl hledanou osobou před tím, takže to akorát dostane větší měřítko. Navíc to pečlivě probrali a díky tomu jsou schopni postavu dál výrazně posunout.

Unikátní je tento film především pro svoje prvenství v rámci filmů od Marvelu, protože má v názvu jméno hlavní ženské hrdinky. Podle režiséra je to naprosto adekvátní a máme očekávat, že Wasp (Evangeline Lilly) se ve filmu plně rozvine a my ji spatříme v celé síle. Její charakter poznáme hlouběji, a to především ve vztahu ke Scottu Langovi (Ant-man) i co se týče jejich vzájemné super hrdinské  spolupráce. Režisér je v komiksech vždy vnímal jako tým, a tak to chce mít i v dalším filmu. Wasp nebude pouze Ant-manova podpora. Má to být, podle režiséra, její film stejně jako Langův.

Na dotaz ohledně zdroje, ze kterého režisér čerpá inspiraci, odpověděl, ze šel od starších, opravdu starších Avengers až po dílo Nicka Spencera (komiks Ant-man#1, z ledna minulého roku) Ale spíš než po příběhu pátral po obrazové inspiraci, kterou by dokázal převést do filmu. Tu jsme mohli vidět například v Občanské válce, když Hawkey vystřelil Ant-mana na hrotu šípu – to je také výjev vytržený přímo z komiksů.

A na závěr, pokud jste si také zamilovali postavu Luise (Michael Peña), který Ant-manovi pomáhal minulý rok...tak režisér dává naději, že by se mohl opět objevit.

Co na to říkáte vy? Máte radost, že dostane Wasp výrazně víc prostoru? A líbí se vám způsob, jak ji minulý rok představili?

Zdroj: Modern Myth Media

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest