Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru

Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Bývala nejpopulárnějším ošklivým káčátkem přisprostlých britských komedií. Bude na ni dnes ještě někdo zvědavý?

Trend pokračování po letech je v poslední době živý. Někdy to funguje (Star Wars VII, Jurský svět), jindy publikum nový snímek nepřijme (Den nezávislosti: Nový útok). S dvanáctiletým odstupem to zkouší také Dítě Bridget Jones (Bridget Jones's Baby). Přitom se zdálo, že trojka nikdy realizována nebude. Renée Zellweger se nechtělo znovu přibírat a scénář dlouho nestál za moc. Hugh Grant byl dokonce tak nespokojený, že nakonec roli v třetím filmu definitivně odmítl. Přitom je v trailerech už od prvních momentů zřejmé, že jeho role byla přepsána pro Patricka Dempseyho, který hraje typově podobnou figuru.

Dostáváme tedy okleštěnou ústřední trojku, dostáváme ji po dlouhých letech, navíc v době, kdy je Zellweger spíš než oblíbenou herečkou strefovacím terčem lifestyleových magazínů, které během posledního roku dost propíraly výrazné změny v její vizáži. Předchozí herecký zápis má přitom Renée v roce 2010.  A co si budeme povídat, jakkoliv byla první Bridget Jones příjemnou změnou na poli romantických komedií, už ta druhá výrazně pokulhávala. Třetí film zatím ve dvou trailerech (jeden aktuální, jeden starší) neukázal nic, co by dokázalo snímek oprostit dojmu, že jde o záležitost na objednávku, při které scenáristé těžce vařili z vody. Tu a tam se objeví úsměvný moment mezi Dempseym a Colinem Firthem, ale to je asi tak všechno. Nebo v upoutávkách nacházíte cokoliv dalšího, co si zaslouží obhajovat?

Trvalo to trvalo, ale nejslavnější single holka na světě je konečně zpátky mezi námi. Podle názvu to sice vypadá, že se na ni konečně usmálo štěstí, ale to by nebyla Bridget, kdyby takový prostý akt, jakým je třeba početí, neprovázely znepokojivé otázky. Například ta, kdo je OTCEM.(Oficiální synopse). V hlavních rolích hrají Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Emma Thompson, Jim Broadbent. Režíruje Sharon Maguire. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 15.9. 2016. 

Galerie: 9

Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu Dítě Bridget Jonesové: Další pokračování po letech v traileru | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest