Ready Player One: Hudbu složí John Williams

Ready Player One: Hudbu složí John Williams | Fandíme filmu
Pustí se také do dalších Star Wars? A něco málo, co prozradil Spielberg o Ready Player One a odkazech na jeho vlastní filmy.

John Williams je skutečná legenda. Patrně znáte filmy jako Indiana Jones, Harry Potter, E.T. nebo třeba Star Wars? Tak za těmi a mnoha dalšími stojí právě tento hudební génius. O to víc potěší, že potvrdil svůj záměr složit hudbu pro Spielbergův film Ready Player One. S tím hodlá začít na podzim. A pokud by mu to zdraví dovolilo, nebránil by se ani dalším Star Wars. A to by byla jedna dobrá zpráva za druhou.

Steven Spielberg je momentálně zaměstnán propagací své fantasy pohádky Obr Dobr, ale i tak se novinářům podařilo se jej doptat na další projekt. Konkrétně na otázku 80. let, ze kterých Ready Player mocně čerpá. A zrovna to jsou ty roky, které Spielberg mocně ovlivnil. V knize samotné je na jeho filmy, a projekty s ním, odkazů nepřeberně.

Spielberg s tím souhlasí a potvrzuje, že 80. léta byla opravdu fantastická. A že to byl jeden z důvodů, proč o tenhle film stál. Ale aby neodkazoval sám k sobě a na svá vlastní díla, tak z knihy odstranil většinu svých filmů. S výjimkou DeLoreanu (auto z Návratu do budoucnosti, který Steven produkoval) a několika dalších věcí. Osobně pak měl radost, že i poté zůstalo v 80. letech dostatek materiálu ke zpracování.

Co na to říkáte vy? Není to trochu škoda? Je jasné, že takhle nebude Spielberg oslavovat sám sebe. Ale přesto jeho filmy formovaly celou generaci a bylo by jen dobře prožít trochu té nostalgie až za dva roky vrazí snímek do kin.



Ready Player One: Hra začíná

11.03.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest