Deadpool 2: Kdy se začne točit

Deadpool 2: Kdy se začne točit | Fandíme filmu
20th Century Studios
K tomu střípky o Wolverinovi 3, Gambitovi a dalších x-menovkách.

Collider na předávání Saturn Awards krátce vyzpovídal scenáristu a producenta Simona Kinberga, který má u Foxu pod dohledem svět X-Menů. Řeč přišla na výdělky X-Men: Apocalypse. Ty byly nižší než u Budoucí minulosti, jenže to byla velká týmovka, kde se sešly mladší i starší herci v jednom filmu. Filmaři samozřejmě tajně doufali, že se povede úspěch zopakovat, ale pravda je taková, že x-menovské filmy vždycky vydělávaly spíš méně a půlmiliarda pro Apokalypsu je pěkná. Co bude dál?

Momentálně se točí třetí Wolverine, který je zahalený pláštíkem tajemství. A to je schválně. Filmaři se aktivně snaží přinést zážitek, který divák nezná celý dopředu, ale většinu jej v ideálním případě odhalí až v kině. Marketingové oddělení něco takového samozřejmě znemožní, ale zdá se, že filmaři budou tlačit alespoň na to, aby odhalení přišla co nejpozději a možná jich nebylo tolik, jako to bývá u blockbusterů obvyklé.

Nejdál je ze všech dalších filmů nejspíš Deadpool 2. Rhett Reese a Paul Wernick dokončují scénář a brzy odevzdají hotovou verzi. A když nadále půjdou přípravy podle plánu, začne se točit už začátkem příštího roku.

Produkce aktivně připravuje X-Men: New Mutants, interně se mluví o X-Force a Kinberg zdůrazňuje, že se rozhodně pořád ještě pracuje na Gambitovi. Co však dle tónu jeho řeči působí jako nejvzdálenější, jsou další X-Meni, další pokračování hlavní řady. Simon uvedl, že se momentálně teprve debatuje o tom, jakým směrem by se mohl film vydat. Určité náznaky samozřejmě máme z X-Men: Apocalypse (někdy v budoucnosti stoprocentně uvidíme znovu Dark Phoenix – zlou variaci na Jean Grey), nicméně finální podoba příběhu nejspíš bude záviset především na tom, kolik herců z čtveřice Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Nicholas Hoult se podaří znovu obsadit po tom, co jim vypršely smlouvy.

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest