Legenda o Tarzanovi: Zatím nejlepší trailer ze všech

Legenda o Tarzanovi: Zatím nejlepší trailer ze všech | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Přidáváme čtyřku nejnovějších plakátů.

Tarzan je takový zvláštní pavouk. O žádném letošním letním blockbusteru se nemluví méně. Jde evidentně o drahý, výpravný snímek, který natočil režisér posledních čtyř (úspěšných a populárních) částí ságy Harryho Pottera. Hrdina navíc divákům není nijak neznámý a Kniha džunglí nedávno v kinech bodovala, takže dobrodružství z pralesa zjevně diváckou zvědavost stále vzbudit dokáže. Jenže o Tarzanovi dlouho studio mlčelo, a když konečně dorazily trailery, žádné velké nadšení nevzbudily. Poslední upoutávka se snaží zuby nehty, aby působila ze všech dosavadních nejlépe. Dozvídáme se o Tarzanových počátcích, drama pomalu eskaluje, důraz je kladen na Tarzanovu animální podstatu a hodně pomáhá i „prometheovská“ hudba. Jenže bude to stačit? Podaří se po vlažnějším začátku v závěru kampaně potenciální diváky strhnout? V komentářích dejte vědět, jestli Legenda o Tarzanovi prozatím dokázala zlákat vás.

V osmdesátých letech 19. století žije lord Greystoke (Alexander Skarsgård) v Londýně se svojí ženou Jane (Margot Robbie) po boku. Parlament jej ale chce poslat zpátky do Konga, jako svého vyslance. Tarzan nejprve váhá, ale nakonec se do Afriky vypraví. Tam se Jane a staří přátelé ocitnou v nebezpečí a dobrodružství v džungli může začít. Gentleman postupně odhazuje civilizační zvyklosti a na povrch vyplouvají jeho zvířecí instinkty. Děj Legendy o Tarzanovi se odehrává na pozadí skutečných historických událostí, kdy belgický král Leopold II. udělal z Konga svou kolonii a byl zodpovědný za masovou genocidu, při které zemřely miliony lidí.

Dále hrají Djimon Hounsou jako náčelník Mbonga, Samuel L. Jackson jako skutečně žijící George Washington Williams a Christoph Waltz si zahrál padoucha, belgického kapitána Leona Roma. Režíroval David Yates, scénář napsali Stuart Beattie, Craig Brewer, John Collee a Adam Cozad na motivy knížek Edgara Rice Burroughse. Datum české premiéry je stanoveno na 7.7. 2016, datum slovenské premiéry na 30.6. 2016.

Galerie: 4

Legenda o Tarzanovi: Zatím nejlepší trailer ze všech | Fandíme filmu Legenda o Tarzanovi: Zatím nejlepší trailer ze všech | Fandíme filmu Legenda o Tarzanovi: Zatím nejlepší trailer ze všech | Fandíme filmu Legenda o Tarzanovi: Zatím nejlepší trailer ze všech | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest