Thor ve Strážcích Galaxie 2? Ne tak docela

Thor ve Strážcích Galaxie 2? Ne tak docela | Fandíme filmu
Marvel Studios
Bylo by fajn vidět Thora hostovat na chvíli v pokračování Strážců.

Před několika dny dal James Gunn (Strážci Galaxie) na svůj Instagram fotku sebe s Thorovým kladivem. Okamžitě se zvedla vlna diskuzí, zda to znamená, že se Thor objeví v chystaných Strážcích Galaxie 2. Nebylo by to až tak překvapující, protože oba se odehrávají ve vesmíru a bylo řečeno, že Thor bude s Hulkem cestovat mezi světy. Ovšem při bližším prozkoumání je jasné, že cestování mezi světy způsobí až události Thor: Ragnarok, které se odehrají příští rok na podzim. Strážci mají premiéru na jaře. A aby v tom bylo úplně jasno, tak se k tomu vyjádřil o pár dní později i sám Gunn a vyvrátil, že by se ve Strážcích Galaxie 2 měl objevit jakýkoliv Avenger.

Fanoušci se samozřejmě nedají tak snadno odradit a tak se začalo spekulovat, zda by se tedy nemohl objevit jiný nositel Mjölniru, a sice Beta Ray Bill. Hrdina, který se objevil právě v Planetě Hulk, ze které film bude volně čerpat. Tak uvidíme, zda se Gunn časem vyjádří i k této zvěsti, která je značně divoká. Bill je v komiksech kyborg, který je hoden používat Mjölnir, a tak jej Odin obdaří stejnými schopnostmi, jaké má Thor.

Pokud bychom ale měli spekulovat, tak by pravděpodobnější bylo, kdyby se Strážci nebo některý jejich člen objevil ve třetím Thorovi.  Ať již v potitulkové scéně či v rámci děje. Natáčení Strážců probíhá právě teď, a podle Gunna do jeho konce zbývají ještě necelé dva týdny. Bylo by tedy jen logické využít tuto chvíli k natočení materiálu, jenž se zúročí o půl roku později. Stačí, když se tam na chvíli staví Chris Hemsworth. A jak již bylo dříve naznačeno, Hulk má podpořit zájem o Thorovu sérii. Návštěva Strážců, i kdyby malá by také určitě neuškodila.  

Z živého přenosu, který Gunn poskytl na svém facebooku, jsme se dozvěděli, že natáčení probíhá dobře. Gunn si osobně pochvaloval Davea Bautistu, který hraje Draxe, dále pak Pom Klementieff (Mantis) a Karen Gillian (Nebula). O ostatních se vyjádřil také pochvalně, každý z minulého obsazení prý více chápe svou roli. Ano, který režisér by toto neřekl, ale snad se o tom za necelý rok přesvědčíme sami. Mezi Draxem a Mantis by se pak měl odehrát silný emotivní rozhovor. O jaké emoce půjde, ovšem nevíme. Romantická rovina by v případě Draxe byla velkou výzvou. Gunn dále potvrdil, že ve filmu nemáme očekávat Richarda Ridera, který je v komiksech známý jako Nova. Přední a velmi mocný představitel Nova Corps, které známe z prvních Strážců. Gunn nadhodil, že samostatný film o tomto hrdinovi může někdy vzniknout, ale že on sám by ho netočil.

A co vy? Potěšilo by vás, kdyby k prvnímu setkání Strážců s některými Avengery došlo už na konci Thor: Ragnarok?

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest