Avengers 3: Josh Brolin chválí scénář a kdo složí hudbu

Avengers 3: Josh Brolin chválí scénář a kdo složí hudbu | Fandíme filmu
Marvel
Třetí Avengers hudebně doprovodí zkušený matador.

Máme tu první reakce na scénář k Infinity War. A to přímo od Joshe Brolina (Hail Caesar!), který bude hrát hlavního padoucha Thanose. Ten pro server Moviefone poskytl rozhovor, ve kterém se jej, mimo jiné, ptali i na jeho roli v očekávaném blockbusteru.

Brolin si nejdříve povzdychl, protože popularita, kterou má díky Thanosovi naprosto převyšuje součet všech jeho předchozích úspěchů. A to tu roli v podstatě zatím ani pořádně nehrál. Nicméně natáčení se blíží a tak byl u čtení scénáře. Nemůže samozřejmě nic konkrétního prozradit a pochopitelně jej chválí, ale i tak jsou jeho dojmy silné. Za sebe prohlásil, že měl husí kůži v podstatě polovinu doby, co naslouchal čtení příběhu. Má v něm dojít k propojení příběhů všech Avengerů, které budou směřovat ke konkrétnímu závěru. A na jeho konci bude stát on sám, Thanos, proti všem. Příběh hodnotí jako vysoce kvalitní i zábavný a oceňuje, jak s ním tvůrci pracují. Doufejme tedy, že opravdu dostaneme opět něco tak přelomového, jako byli první Avengers.

S těmi souvisí i další čerstvá zpráva. A sice, že hudbu k Avengers: Infinity War složí opět Alan Silvestri, který má na svědomí soundtrack k prvním Avengers i ke Captain America: První Avenger. Největší výzvou pak bude podchytit hudební motivy tolika hrdinů a snad konečně přijít i s motivem, který nám ulpí v hlavě a jen tak nezmizí. Dole si můžete poslechnout a porovnat několik hlavních motivů, z již uvedených snímků.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest