Winter Soldier: Kdy opět uvidíme Captainova přítele

Winter Soldier: Kdy opět uvidíme Captainova přítele | Fandíme filmu
Marvel Studios
Sebastian Stan má pro fanoušky pár náznaků, které budí zvědavost a provokují fantazii.

Článek obsahuje spoilery k filmu Captain America: Občanská válka a spoilery ke komiksovým dějovým linkám.

Ti z vás, kteří četli komiksy týkající se Občanské války, patrně očekávali, že dalším nositelem Capova štítu bude Winter Soldier (Sebastian Stan). Možná Falcon (Anthony Mackie). Jenže po letech s Marvelem je už dávno jasné, že jeho filmový vesmír si jde vlastní cestou. A tak vyvstává otázka, co bude s Winter Soldierem, který je momentálně u ledu a kdo ví, kdy se zase podívá do světa?

Na Wizard Worldu se k této otázce vyjádřil sám Sebastian Stan. Ten si je celkem jistý, že jej někdy zase uvidíme, a že by mělo být celkem zřejmé kde. Ale osobně to nechce prozrazovat. Nicméně vzápětí dodal, že by mu přišlo přirozené, kdyby jeho postava pokračovala v tom filmu, který prostředím navazuje na místo, kde se Winter Soldier nacházel naposledy. A to jak víme, je království Wakanda v srdci Afriky.

Je jasné, že zatím nejde o oficiální prohlášení, ale i tak by to dávalo smysl. Připojení známého Wintera Soldiera, který měl dobré ohlasy, k novému hrdinovi, by jen podpořilo zájem o chystaný film. Zároveň by se mohly začít vytvářet další vazby mezi postavami, aby se tím nemusel ztrácet čas v Avengers: Infinity War. A upřímně, vidět bojovat Black Panthera po boku Winter Soldiera, by mohl být docela nářez. Zvlášť když snímek režíruje Ryan Coogler, který si s kontaktními souboji dokáže poradit (viz Creed).

Dokázali byste si představit tyhle dva společně v akci? Myslíte, že by Winter Soldier pasoval do chystaného Black Panthera?

Zdroj: ComicBook.com

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest