Monster Trucks: E.T. + Transfomers + Rychle a zběsile

Monster Trucks: E.T. + Transfomers + Rychle a zběsile | Fandíme filmu
Tak takovéhle rodinné dobrodružství jste asi nečekali. Pusťte si trailer a nevěřícně zírejte.

Pro fanoušky monster a trucků je tu ideální filmové kombo. Právě vyšel první trailer na komedii od režiséra Chrise Wedge (Doba Ledová 1, Roboti), kde mladý mechanik objeví v nitru svého závodního trucku skutečné chapadlovité monstrum!

Ačkoliv to zní šíleně, tvůrci se podle ukázky nesnaží hrát na logiku či reálnost, takže proč ne. Hrdinové se prostě naplno pouští do divokých eskapád, které se svým autem dokáže jen ten, komu kola i motor roztáčí živá potvora živící se naftou. V hlavní roli se ukáže Lucas Till, kterého jste mohli vidět jako Havoka v posledních X-Menech. Role jeho spolujezdkyně se ujme Jane Levy (Lesní duch). Dále pak hrají Robe Lowe (seriál Californication) a Amy Ryan (Most špiónů). Pro režiséra snímku je toto první hraný film, tak uvidíme, jak si s ním poradí. Za animaci získal Oscara, takže talent určitě má.

Ukázka nevypadá špatně. Evidentně půjde především o komedii se špetkou toho tajemna, když se hrdina snaží zachránit pronásledované monstrum a zjistit odkud pochází. Monstrum je zajímavá kombinace zubaté roztomilosti a jízda trucků působí nápaditě. Trailer ovšem trpí klasickou hollywoodskou diagnózou, kdy je nám v první ukázce prozrazeno téměř vše zásadní. Doufejme, že si pro nás i tak tvůrci schovali ty nejlepší kousky do kina. Premiéra filmu bude 19. ledna 2017 v ČR, na Slovensku se zatím na datum čeká.

Jak ukázka působí na vás? Jsou Trucky či Monstra tím, co by vás přitáhlo do kina?

Monster Trucks

01.01.2017 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest