Captain Marvel si vyhlédla představitelku hlavní role

Captain Marvel si vyhlédla představitelku hlavní role | Fandíme filmu
A vybírá se také režisérka.

S rolí Captain Marvel byla dlouho spojována Emily Blunt, na čas vyskočilo jméno Rebeccy Ferguson, nedávno se objevily spekulace, podle kterých by roli mohla hrát třeba také Mary Elizabeth Winstead. Všechny hlavní hollywoodské zpravodaje však aktuálně potvrzují, že nejžhavější kandidátkou je Brie Larson a snad dokonce už i probíhají vyjednávání. Brie na sebe už před lety skvěle upozornila v seriálu Tara a její svět, následně její první velkou komiksovou zkušeností byl Scott Pilgrim. V Dočasném domově předvedla svůj dramatický talent a za roli uvězněné matky v Room za něj byla dokonce ověnčena Oscarem. Před časem dotočila Kong: Skull Island, takže i s blockbustery už má zkušenost. Na roli se tedy ve všech směrech hodí. Je talentovaná, v hollywoodu je momentálně žhavým zbožím a navíc je jí teprve 26, takže pokud ji chce Marvel zaměstnávat dlouhá léta, nebude se muset Marvel trápit tím, že by mu herečka přestala zapadat do nekompromisní škatulky hollywoodského mládí.

Kdo film zrežíruje? Tam je kandidátek hned několik. Dříve jsme zaslechli jména jako Elizabeth Wood nebo Emily Carmichael. Teď jsou předními dvěma kandidátkami Niky Caro a Jennifer Kent. Caro má na kontě méně známé, leč dobře hodnocené snímky Její případ, Pán velryb a McFarland: Útěk před chudobou. Kent natočila především nadšeně přijatý horor The Babadook. Kent však v nedávném rozhovoru pro Guardian působila dojmem, že ji velkolepé produkce možná až tak moc nezajímají. Scénář k filmu napsaly Nicole Perlman (Strážci Galaxie) a Meg LeFauve (V hlavě), datum premiéry je stanoveno na 1.11. 2018, avšak předpokládá se, že se Captain Marvel ten samý rok objeví už v květnu v Avengers: Infinity War. Přiložený obrázek je ilustrační.

V komiksech byla Carol Danvers agentkou CIA či bojovou pilotkou americké armády, vždy dokázala držet krok v profesích dominovaných muži. Nadpřirozené schopnosti získala, když mimozemšťanovi z rasy Kree jménem Mar-vell (tehdy pro pozemšťany známý jako Captain Marvel) pomáhala v boji s nebezpečným protivníkem. Vlivem protivníkova záření Carol absorbovala část Mar-vellovy genetické podstaty a kombinací lidské a kreeské DNA získala unikátní sadu nadlidských schopností. V komiksech má nadlidskou sílu, pohybuje se nadzvukovou rychlostí, létá, je neúnavná, běžnými prostředky nezranitelná, rychle se hojí, vystřeluje silné energetické výboje a vnímá kosmiské energie. Jedná se jednu z vůbec nejmocnějších ženských superhrdinek. Řadu let působila jako Ms. Marvel, před nedávnem však přejala identitu svého mentora a stala se novou Captain Marvel.

Zdroje: Variety, Deadline

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest