Transformers 5: Tajuplné video slibuje velké odhalení

Transformers 5: Tajuplné video slibuje velké odhalení | Fandíme filmu
Blíží se odhalení záporáka příštích Transformers?

Jen co začalo natáčení Transformers: The Last Knight, začaly nás oficiální kanály zásobit prvními střípky informací. Už jsme viděli první promo art s Optimem Primem nebo se dozvěděli, že se k sérii vrací Josh Duhamel.

Teď se online objevilo tajuplné video, které uvádí Shakespearova replika z Macbetha: Something wicked this way comes (zhruba: Blíží se k nám něco zlého). Na obrazovce je vidět logo amerického ministerstva zahraničí. Vpravo nahoře je nedokončený sled písmen R-KI..a pak možná V? Mohlo by jít o nějakou formu zkrácení slova archív?  Odkaz na iniciativu ARKive, která vede seznam ohrožených druhů? Dole na stránce stojí File No. 21.63 Date:10. Tedy soubor číslo 21.63 datum: 10. Jak sami vidíte, datum zakrývá černá skvrna. V samotném videu je pak slyšet morseovka, které po přeložení říká: „Jdu si pro vás lidé. 31. května“.

31.5. nás tedy zjevně čeká nějaké odhalení. A podle toho, jak je video formulované se zdá, že ten den bude představen záporák filmu. Jenže kdo to bude? Dělalo by se takové halo kolem záporáka, kterého jsme už v některém z předchozích dílů viděli? Nebo je pravděpodobnější, že se takhle dopředu ohlašuje někdo nový? Objeví se konečně Unicron (robotický bůh chaosu velikosti planety), po kterém část fanoušků už dlouho volá?

Transformers 5 režíruje Michael Bay, na scénáři postupně pracovali Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Jako Cade Yeager se vrací Mark Wahlberg, jako Optimus Prime Peter Cullen, jako plukovník Lennox Josh Duhamel. Datum české premiéry je stanoveno na 22.6. 2017.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest