Transformers 5: Natáčení začalo, vrací se stará postava

Transformers 5: Natáčení začalo, vrací se stará postava | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nová trilogie Transformers se pomalu začíná propojovat s tou starou. K tomu první fotky z natáčení.

Natáčení Transformers: The Last Knight začalo a hned se podívalo na Kubu. Ta začíná být po uvolnění vztahů mezi ostrovní republikou a USA mezi filmaři docela vyhledávaná – připomínáme, že letos tam z velkým blockbusterových produkcí točil už štáb Rychle a zběsile 8. Michael Bay však na „ostrově svobody“ netočil žádné klíčové sekvence, Kuba se pouze stane jedním z míst, kde štáb natočí několik scenerií, do kterých budou digitálně doklíčováni roboti ve scénách, jež mají znázorňovat, jak se autoboti přizpůsobili životu na Zemi. Lze tušit, že podobná scéna se bude natáčet i v Praze, pokud se do ní produkce skutečně nakonec vypraví. Dole v galerii si můžete prohlédnout z Kuby několik fotek, tu se zeleným autem sdílel sám režisér Bay.

Ten zároveň na svém webu potvrdil, že se v pátém filmu vrací Josh Duhamel jako plukovník Lennox! To je první lidské propojení staré trilogie s novou a zároveň tak začíná působit docela uvěřitelně, že po jednodílné pauze vrátí i Tyrese Gibson, který si před časem s Bayem vyměnil na Instagramu několik příspěvků. Co se dalšího castingu týče, před časem se hovořilo o tom, že by si ve filmu mohli zahrát Stephen Merchant nebo Jean Dujardin. Přinejmenším Merchanta můžeme vyloučit, protože sám herec oznámil že se ve filmu neobjeví. Naopak můžeme počítat s tím, že se ve filmu objeví prakticky neznámý herec Allen Phoenix. Přiložené video není z filmu.

Transformers 5 režíruje Michael Bay, na scénáři postupně pracovali Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Jako Cade Yeager se vrací Mark Wahlberg, jako Optimus Prime Peter Cullen. Datum české premiéry je stanoveno na 22.6. 2017.

Zdroje: Radio Rebelde, lazlow017, Transformers Cars, Michael Bay I, II, Stephen Merchant, Allen Phoenix

Galerie: 4

Transformers 5: Natáčení začalo, vrací se stará postava | Fandíme filmu Transformers 5: Natáčení začalo, vrací se stará postava | Fandíme filmu Transformers 5: Natáčení začalo, vrací se stará postava | Fandíme filmu Transformers 5: Natáčení začalo, vrací se stará postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest