Zpívej: Tvůrci Mimoňů přinášejí animovanou Superstar

Zpívej: Tvůrci Mimoňů přinášejí animovanou Superstar | Fandíme filmu
Matthew McConaughey, Scarlett Johansson či Seth McFarlane zpívají jako o život.

Studio, které dalo světu Já, Padouch a Mimoně, pro nás chystá nové dobrodružství. Tentokrát ovšem nepůjde o záchranu světa, ale o více rodinný a hudební počin. Novinka Sing (Zpívej) se viditelně veze na vlně zvířecí mánie, která nyní naplnila kina. A jak je patrné z tržeb jednotlivých filmů, které zatím prošly kiny (Kniha džunglí i Zootropolis jdou dalece přes 800 mega), je o zvířecí svět velký zájem. O to víc potěší, že v tomto filmu půjde zápletka novou cestou.

Film režíruje Garth Jennings. Jeho jediný větší film je Stopařův průvodce po Galaxii, tak doufejme, že i zde dokáže humor načasovat tak jako před 11 lety. Jennings si také sám napsal scénář. Největším lákadlem tak jsou herci, kteří dabují hlavní role. Koalu - pořadatele pěvecké soutěže – namluví Matthew McConaughey (Interstellar), Seth MacFarlane (Méďa) dá hlas urputnému myšákovi, Scarlett Johansson (Captain America: Občanská válka) zazpívá jako slečna dikobraz a gorilu v hlavní roli oživí svým hlasem Taron Egerton (Kingsman).

Z přiložených trailerů se do popředí dere především pěvecká soutěž, o kterou budou mít zájem zvířata nejrůznějšího druhu. Osobní linkou pak bude vztah otce a syna, kde každý ze zmíněných má zcela jinou představu o své kariéře. Animace není špatná, je ale patrné, že rozpočet se bude i zde pohybovat v podobné výši jako u Mimoňů. Tedy mezi 50 až 70 miliony dolarů. Nicméně to nikdy studiu Illumination nebránilo v tom udělat ze svého snímku hit, na který se hrnuli davy lidí. Uvidíme, jak se trefili tentokrát. Je totiž patrné, že hlavní věcí, která nás má uchvátit, bude zpěv zvířecích protagonistů. A trailery naznačují, že tvůrci šli v tomto směru s dobou. Nový trailer se více soustředí na děj, teaser trailer zase ubezpečuje, že i tentokrát zde nebude nouze o humor. Film má premiéru 22.12. 2016 v Česku i na Slovensku.

Jak ukázky působí na vás? Užijete si vy, či vaše děti, další zvířecí film, tentokrát plný populárních písní?

Zpívej

21.12.2016 | USA
Komedie, Drama, Animovaný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest