Harley Quinn povede tým ženských hrdinek

Harley Quinn povede tým ženských hrdinek | Fandíme filmu
Margot Robbie je u Warneru natolik oblíbená, že si vysloužila další komiksový film.

Margot Robbie zatím v trailerech na Sebevražedný oddíl působí jako neskutečný živel a jako nejzářivější hvězda celého filmu. A studio je s postavou tak spokojené, že už ji chystá do dalšího filmu. Nebude se však jednat o sólovku. Když herečka přijala roli Harley Quinn, ponořila se po hlavě do komiksů, aby se o Harley dozvěděla co nejvíce. Při tom si oblíbila celou řadu ženských postav DC Comicsu. Společně s blíže nespecifikovanou scenáristkou připravila celý projekt a nabídla jej Warneru, který po něm skočil. Robbie by tak kromě jedné z hlavních rolí měla dostat také producentský post.

Mnoho detailů zatím neznáme, avšak z projektu by mohla vzniknout týmovka Birds of Prey, o které už jsme slyšeli. Ve spojitosti s Birds of Prey se dříve mluvilo o hrdince Black Cannary, kterou bychom měli vidět v chystané Justice League. Aktuální zpráva zmiňuje také Batgirl, která už možná ve filmovém světě DC také existuje. Jena Malone (kterou poprvé uvidíme ve vystřižených scénách z Batman v Superman) si zahrála Barbaru Gordon, jednu z komiksových Batgirl. Mezi další známější členky v komiksech patří Catwoman, Hawkgirl, Katana nebo Poison Ivy. Také ve filmu by se hrdinky měly postavit proti ženské záporačce.

Jste na dámskou týmovku zvědaví? Nebo byste Harley Quinn raději nadále vídali v Suicide Squad? V přiloženém videu se můžete podívat, jak Margot Robbie paroduje Americké Psycho:

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest