Byla to divoká noc: Rogen, Mackie a Levitt paří na Vánoce

Byla to divoká noc: Rogen, Mackie a Levitt paří na Vánoce | Fandíme filmu
Režisér 50/50 natočil vánoční bláznivou komedii, která aktuálně vychází u nás na DVD. Seznamte se, koukněte na trailery.

Jak se zdá, filmem Steve Jobs si Seth Rogen jen na moment odskočil k vážnějším rolím, a pak se zase vrátil ke svému standardu. A tak se tento týden na pultech obchodů v ČR a na Slovensku objevilo DVD s novou komedií s názvem The Night Before (v češtině Byla to divoká noc). Rogen zde pokračuje ve své plejádě tlustých, vyhulených exotů, přičemž tentokrát budou jeho parťáky Joseph Gordon-Levitt a Anthony Mackie (Falcon z Marvel komiksů).

Tři kamarádi – Ethan (Levitt), Isaac (Rogen) a Chris (Mackie) tráví každé Vánoce spolu už od doby, kdy prvnímu z nich v prosinci před čtrnácti lety zemřeli při autonehodě oba rodiče. Celá léta se trojice snaží dostat na exkluzivní párty Nutcracker Ball, která je pouze pro zvané. V roce 2015, když chtějí tradici společných svátků ukončit, se Ethan náhodou dostane k pozvánkám. Aby toho nebylo málo, Isaac dostane od manželky drogy, a Chris, slavný sportovec, má prostě bohatství a slávu. Tak začínají pravděpodobně nejlepší Vánoce jejich životů.

Kromě zmíněné trojice si ve filmu zahráli Jillian Bell (22 Jump Street), Lizzy Caplan (Mean Girls, Cloverfield), nebo Heléne York (Masters of Sex). Nepřekvapivě se v novince mihne i James Franco, který si tentokrát zahrál sám sebe. The Night Before natočil Jonathan Levine, jehož nejvydařenějším počinem je velmi slušné komediální drama 50/50. Scénář k novince spolu s ním napsali Kyle Hunter, Ariel Shaffir a Evan Goldberg. Pro první dva jmenované je The Night Before prvotina, Goldberg napsal například scénáře k filmu Green Hornet, Pinneaple Express, nebo This Is the End. The Night Before měla ve Spojených státech premiéru 20. listopadu minulého roku, k nám se dostává přímo na DVD. Jestli to stojí za to, posuďte z přiložené nálože videí.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest