Green Lantern Corps: Natočí je George Miller?

Green Lantern Corps: Natočí je George Miller? | Fandíme filmu
Warner Bros.
Režisér Šíleného Maxe už je zase spojován s komiksovkou. A jaké postavy máme ve filmu čekat?

George Miller už byl spojován s několika superhrdinskými filmy a teď je spojován s Green Lantern Corps. Zprávu přinesl Heroic Hollywood s odkazem na své interní zdroje. Jen krátce na to však redaktor Ain't It Cool News kontaktoval své vlastní zdroje, podle kterých Miller Green Lantern Corps točit určitě nemá. Pravda je taková, že se ve spojitosti s režisérem Šíleného Maxe mluvilo snad o všech DC komiksovkách, které zatím režiséra nemají. Millerovi už byla přisuzována Justice League 2, ale také Justice League Dark, Shazam nebo zatím neohlášený Muž z oceli 2. Skutečně potvrzené je přitom jenom to, že Warner o služby talentovaného režiséra stojí a spolupráce na nějaké komiksovce by jej potěšila.

Momentálně je George uvedený alespoň jako jeden z producentů Justice League I a s komiksovým filmem přišel do styku také v roce 2009, kdy měl natáčet celovečerní snímek Justice League Mortal, ale kvůli produkčním potížím byl projekt den před první klapkou ukončen. V posledních rozhovorech režisér hovořil o tom, že by si teď rád natočil nějaký malý film, ve kterém nebudou žádné triky a někdy v budoucnu by se rád vrátil k Šílenému Maxovi.

O filmu zatím víme pouze to, že se v něm představí hned celý tým Green Lanternů, tedy intergalaktických policistů s kouzelnými prsteny, se kterými nás na plátnech poprvé seznámil film s Ryanem Reynoldsem z roku 2011 (na který se nicméně nebude žádným způsobem navazovat). Podle posledních nepotvrzených informací by měli být hlavními postavami Hal Jordan, John Stewart a Kyle Rayner, přičemž Jordan by byl starší, zhruba čtyřicátník, a byl by pro mladší Lanterny mentorem.

Zdroje: Eric Vespe, Heroic Hollywood, Latino-Review

Green Lantern Corps

24.07.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest