Vetřelec 5: Podle Sigourney Weaver se vyplatí počkat

Vetřelec 5: Podle Sigourney Weaver se vyplatí počkat | Fandíme filmu
Neill Blomkamp
Naděje stále žije a všichni zainteresovaní pořád pátého Vetřelce s Ellen Ripley v hlavní roli točit chtějí.

Když to s Prometheem 2 vypadalo všelijak, chystal se na nás jiný vetřelecký projekt. Neill Blomkamp (Distrikt 9, Elysium) tajně připravoval pátý film s Ellen Ripley. Grafické návrhy, zápletku...všechno měl připravené. Při natáčení Chappieho se seznámil se Sigourney Weaver a světe div se, jí se nápad líbil a stejně tak studiu Fox. Vypadalo to, že se bude točit, jenže pak Prometheus 2 z ničeho nic povstal z popela, dostal přednost a teď už se pod názvem Alien: Covenant natáčí.

Weaver byla na Vetřelce 5 aktuálně dotázána a odpověděla, že Ridley Scott Blomkampa požádal, aby svého Aliena netočil, dokud ten jeho nebude hotový. Scott chtěl zkrátka svůj film natočit a zveřejnit jako první. Podle Sigourney je však scénář Neillova filmu báječný a až ona i Blomkamp vyřeší svoje předcházející povinnosti, zase se k tomu scénáři vrátí. Byla by opravdu hodně překvapená, kdyby to neudělali, protože ten scénář je prostě dobrý a oběma se spolu dobře spolupracuje. Takže to bude chvíli trvat, než se filmu dočkáme, ale za to čekání to prý rozhodně bude stát.

Připomínáme, že pátý film s Ripley by se měl odehrávat po událostech Vetřelců a nebral by v potaz, že se odehráli Vetřelec 3 a 4. Společně s Ellen by byl hlavní postavou také desátník Hicks (Michael Biehn), který v původní kontinuitě mezi druhým a třetím filmem zemřel, a snad i Newt, holčička, kterou Ripley ve Vetřelcích zachránila. Ve starších článcích najdete nejrůznější artworky s vyobrazením toho, jak by měl film vypadat.

Zdroj: Agressive Comix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest