Avatar 2-4: Víme, kdy dorazí do kin. Oznámen Avatar 5

Avatar 2-4: Víme, kdy dorazí do kin. Oznámen Avatar 5 | Fandíme filmu
20th Century Studios
Ale věříme tomu někdo?

Je to tak vážení. Avatar 2 je stále ještě v nedohlednu, James Cameron však dnes oznámil, že chystá dokonce i pátý díl. Dle jeho slov byla Pandora jednoduše moc velká. Jak spolupracoval společně se scenáristy a designéry, vznikaly postupně další a další prostředí, kultury a místa. Fantazie neznala hranic. Nakonec bylo nápadů tolik, že nabobtnaly rovnou na čtyři další filmy. Každý z chystaných snímků bude vyprávět samostatný příběh, které dohromady složí „kompletní ságu“. Má se jednat o „skutečnou epickou ságu, zasazenou do komplexního světa“.

V rámci prezentace na CinemaConu v Las Vegas, kde Cameron vystoupil, byly novinářům a majitelům kin předvedeny také artworky, který byly vidět podvodní souboje Na’viů, stejně jako vzdušné souboje lidských létajících strojů. V galerii pak najdete nově zveřejněné logo.

Kdy že bychom jednotlivé snímky měli vidět? Podle aktuálního plánu má dorazit Avatar 2 na Vánoce 2018, Avatar 3 na Vánoce 2020, Avatar 4 na Vánoce 2022 a Avatar 5 na Vánoce 2023. Připomínáme, že data premiéry už byla odložena několikrát, a že první film měl premiéru v roce 2009. Pokračování tedy dorazí po devíti letech. Samozřejmě za předpokladu, že termín bude tentokrát skutečně dodržen. Těžko říct, zda ještě dnes někdo Cameronovým slibům věří, na druhou stranu, žádný jeho dosavadní film zatím nezklamal a vždy nějakým způsobem posouval hranice filmových technologií, potažmo vypravěčských postupů. Počkat se tedy vyplatí a můžeme jen doufat, že se mu něco takového podaří opět zopakovat.

Zdroj: Slashfilm

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest