Swiss Army Man: Daniel Radcliffe hraje prdící mrtvolu

Swiss Army Man: Daniel Radcliffe hraje prdící mrtvolu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Radcliffe je v černé komedii všechno co Paul Dano potřebuje a ještě mnohem víc. Podívejte se na trailer s jedinečnou atmosférou.

Jedním ze snímků, který vzbudil větší rozruch na letošním ročníku festivalu v Sundance, je Swiss Army Man. Okamžitě se mu začalo přezdívat „ten film, ve kterém Daniel Radcliffe hraje prdící mrtvolu“, protože je to částečně pravda. Paul Dano (Až na krev, 12 let v řetězech) v hlavní roli ztvárnil muže, který ztroskotal na pustém ostrově a zrovna se chystá spáchat sebevraždu, když si všimne, že moře vyplavilo na břeh tělo. To tělo si zahrál Daniel Radcliffe, a protože i posmrtně z něj stále ještě uniká obrovské množství plynů, Danova postava jej využije jako skútr ke svojí záchraně. tělo  ale dovede daleko víc, jak napovídá už samotný název (švýcarský kapesní muž – odvozeno od švýcarského kapesního nože) a samozřejmě i přiložený trailer.

Ten ukazuje unikátní smysl pro humor i atmosféru, jakou snímek slibuje. Rezenze ze Sundance potvrzují, že je Swiss Army Man skutečně unikátní a i když publikum rozděluje, pozitivní ohlasy převládají a slibují nevšední a srdečný zážitek. Dále hraje Mary Elizabeth Winstead (Ulice Cloverfield 10, Smrtonosná past 4), režírovali Daniel Scheinert a Dan Kwan. Dole pod trailerem najdete několik fotek. V USA vstoupí film do kin během letních prázdnin, tak snad se nakonec dočkáme i u nás, protože působí rozhodně slibně.

Galerie: 5

Swiss Army Man: Daniel Radcliffe hraje prdící mrtvolu | Fandíme filmu Swiss Army Man: Daniel Radcliffe hraje prdící mrtvolu | Fandíme filmu Swiss Army Man: Daniel Radcliffe hraje prdící mrtvolu | Fandíme filmu Swiss Army Man: Daniel Radcliffe hraje prdící mrtvolu | Fandíme filmu Swiss Army Man: Daniel Radcliffe hraje prdící mrtvolu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest