Správní chlapi s Goslingem a Crowem vypadají parádně

Správní chlapi s Goslingem a Crowem vypadají parádně | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Po Kiss Kiss Bang Bang či Posledním skautovi napsal Shane Black další kriminální komedii, která vypadá v prvních dvou trailerech více než slibně.

Po krátké zastávce u Marvelu se režisér a scenárista Shane Black vrátil k tomu, co dělá nejradši (nebo alespoň nejčastěji). Správní chlapi (The Nice Guys) jsou kriminální komedie, ve které jsou dva naprosto nesourodí „detektivové“ nuceni spolupracovat, aby vyšetřili případ unesené holčičky a zdánlivě nesouvisející vraždu pornohvězdy. Během vyšetřování odhalí spiknutí, které vede do těch nejvyšších společenských pater.

Jak sami můžete vidět v přiložených trailerech, Russell Crowe a Ryan Gosling budou ve filmu jako oheň a voda. Jeden ustrašený, kluzký oportunista, druhý přímočarý hrubián. Z toho pramení spousta skvělých výměn mezi nimi dvěma i mezi dalšími lidmi, které dva ztroskotanci při svém společném vyšetřování potkávají. Samozřejmě můžeme jen doufat, že trailery neprozradily to nejlepší, a že Shane Black bude takhle dobré fóry sypat po celou dobu.

Hezky vypadá i výtvarné podání příběhu zasazeného do 70. let minulého století, a i když film potáhne především ústřední dvojka, tu a tam se nějaká známější tvář ve vedlejších rolích také objeví. Jmenovitě jsou to Kim Bassinger (L.A. přísně tajné, Batman 1989), Matt Bomer (Magic Mike, American Horror Story) nebo Ty Simpkins (Iron Man 3, Jurský svět). Datum české i slovenské premiéry je stanovené na 2.6. 2016 a dole pod trailery najdete ještě sadu fotek.

Galerie: 6

Správní chlapi s Goslingem a Crowem vypadají parádně | Fandíme filmu Správní chlapi s Goslingem a Crowem vypadají parádně | Fandíme filmu Správní chlapi s Goslingem a Crowem vypadají parádně | Fandíme filmu Správní chlapi s Goslingem a Crowem vypadají parádně | Fandíme filmu Správní chlapi s Goslingem a Crowem vypadají parádně | Fandíme filmu Správní chlapi s Goslingem a Crowem vypadají parádně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest