Agent Carter: Dočkáme se třetí sezony?

Agent Carter: Dočkáme se třetí sezony? | Fandíme filmu
Milá Captain Ameriky se dobře etablovala na televizní obrazovce, ale diváky netáhne. Dostane Hayley Atwell ještě jednu šanci?

Výlet na slunné západní pobřeží je úspěšně za námi. Druhá sezóna špiónské marvelovky Agent Carter, tentokrát čítající 10 plnohodnotných episod, dospěla ke svému zdárnému konci na začátku března. A stejně jako s koncem úvodní série i nyní visí nad pokračováním elitního týmu SSR (Strategické Vědecké Zálohy) velký otazník. Slunce, oceán a vždycky přívětivé počasí nic nezměnilo na dlouhodobém problému, se kterým tvůrci zápolí už od samotného počátku. A tím je sledovanost.

První série odstartovala na sympatických 7 miliónech diváků. Finále řady si následně naladilo něco přes 4 milióny fanoušků. Start do druhé série si nenechalo ujít přes 3.2 miliónu diváků. V jejím průběhu pokračoval stabilní divácký odliv a na finální episodu si zapnulo televizor pouze 2.35 miliónu lidí. Nemá cenu si nic nalhávat, to nejsou pro neohroženou agentku dobré zprávy. Navzdory tomu, že je Hollywood řízen účetními, to nyní překvapivě vypadá, že stále existuje reálná šance, že se za rok v zimě setkáme s Peggy a jejím týmem potřetí. Ve prospěch obnovení totiž hovoří vynikající recenze, které na seriál pějí chválu již od samotného počátku.

Navíc nedávno proběhla médii zpráva, že blízký zdroj z televize ABC potvrdil, že se studio rozhodlo dát třetí sérii zelenou. Nicméně dodal, že se stále čeká na definitivní schválení od vedení a to nepřijde dříve než v květnu. Nebylo by to poprvé, co si televizní stanice ponechá seriál na obrazovkách čistě kvůli výborným recenzím (dobrá publicita) a příběhovým účelům, které rozvíjejí komplexní svět v navazujících filmech a seriálech. Přesto berte výše zmíněnou zprávu s rezervou. Osud jedné ze zakladatelek organizace S.H.I.E.L.D. stále visí ve větru. Můžeme jenom doufat, že bude v okamžiku rozhodnutí foukat tím správným směrem.

Zdroj: Nerd Reactor

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest