American Assassin: Michael Keaton školí tajné vrahy

American Assassin: Michael Keaton školí tajné vrahy | Fandíme filmu
Veterán Michael Keaton dostal za úkol vytrénovat mladého agenta a společnými silami pak zabránit vzniku třetí světové války.

Michael Keaton nám dokazuje, že jako herec na to pořád má. Během dvou let jsme jej viděli ve dvou oscarových filmech (Birdman, Spotlight) a v létě se bude připravovat na roli v American Assasssin. Snímek bude vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy, kterou napsal Vince Flynn. Jednou z důležitých postav je v románech (je jich víc, a pokud bude zájem diváků dostatečný, můžou následovat pokračování) Stan Hurley, veterán ve službách CIA, který bude mít Keatonovu tvář. Jakožto zástupce ředitele je pověřen vycvičit tým tajných zabijáků. Jedním z rekrutů je i vysoce motivovaný Mitch Rapp, jemuž zemřela snoubenka při teroristickém útoku. S postupem výcviku je dvojice poslána na misi, aby zastavili rozpoutání třetí světové války na Středním východě. Představitel Rappa se bude teprve hledat.

Akční thriller zfilmuje Michael Ceusta, jenž má za sebou například Kill the Messenger s Jeremym Rennerem. Podle něj je skvělá volba, že postavu na plátně ztvární právě Keaton. Za scénářem stojí Stephen Schiff, který má zkušenost s adaptováním Lolity a později se podílel na titulu Wall Street: Peníze nikdy nespí. Lorenzo di Bonaventura (Transformers) bude produkovat.

Zdroj: Deadline

Americký zabiják

06.09.2017 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest